Book Nu

Team Building for Virtual Teams

Globaliseringen har medført en stigning i den globale mobile arbejdsstyrke. Allerede før COVID-19 blev det anslået, at fjernarbejdere ville stige til 43% af den globale arbejdsstyrke inden 2023. Teamets effektivitet er styret af de samme principper, hvad enten der er tale om fjernarbejdere eller arbejde ansigt-til-ansigt. Fjernteams har ekstra udfordringer, når det kommer til effektiv kommunikation, motivation, delt kultur og tilknytning. Et effektivt team ledes af en dygtig leder, der fastlægger spillereglerne og kommunikationskanalerne, der fremmer positiv teamdynamik, selv når du arbejder hjemmefra.

Book en demo

Ha' det sjovt! Engagement, samarbejde, sammenkobling

Det er vigtigt at etablere en effektiv kommunikations format og vælge den rigtige platform for jer Udover at kommunikere om arbejdsrelaterede opgaver, må virtuelle teams finde nye måder at have det sjovt sammen for at udvikle og fastholde en fælles kultur samt følelse af sammenhold. Vi har udviklet en række virtuelle teambuilding-aktiviteter, der bringer medarbejdere tættere sammen , hver for sig. Vi kan gennemgå de forskellig aktiviteter via et online møde. Vores prisvindende teknologi, udviklet til selvsamme formål, Go Team har fået nyt ansigt med Go Remote. Quizzer, foto- og videoudfordringer tilpasset jeres ønske og behov, vil ofte engagere alle medlemmer af dit fjernteam og opfordre til samarbejde og forbundethed. Og vidste du, at vores populære Escape the Mob er tilgængelig for virtuelle teams? For en virkelig engagerende oplevelse: Tag på en virtuel tur med dit team til et kunstgalleri eller museum med Go Explore. Eller tag på et virtuelt eventyr verden rundt med Race Around the World. Deltagerne besøger virtuelt forskellige lande og udfører sjove opgaver i forbindelse med deres valgte destination. Udfordrende quizzer og gåder engagerer med sikkerhed alle, mens de udvider deres kollektive viden.

Motivér og Engagér med kreativitet

Udvid dit teams kreativitet ved at lade dem træde ud af deres almindelige hverdag og ind i en verden af fantasi. Skab en underholdende og spændende oplevelse, og lad vores facilitatorer guide dit team over live video for at skabe en film sammen, udgive en avis eller dubbe et velkendt videoklip. Vi anvender vores års ekspertise, og leverer kreative teambuilding-aktiviteter til virtuel teambuilding. Vores facilitatorer vil være med online og guide aktiviteterne og dele latteren hele vejen igennem.

Velvære, læring og forbundethed gennem musik

Musikalske begivenheder er følelsesladede, tankevækkende og givende. Gennem fordybelse i den musikalske proces, sætter folk deres hjerner til en anden tilstand og sætter gang i nye neurologiske forbindelser, i takt med nye færdigheder udforskes. Vi har designet en række musikalske teambuilding-aktiviteter specielt til fjernteams. Forestil dig dit team, der udfører Haka sammen, guidet af vores dygtige facilitator over live video. Hysterisk morsomt! Syng sammen som et kor fra dit hjemmekontors komfort. Spændende! Vidste du, at rytmisk lyd har magten til at synkronisere hjernebølger, der øger interpersonelle interaktioner? Prøv vores fjernteam-aktivitet Funk the Kitchen. Synkronisering!

Forbliv sund for positivt velvære

Sunde medarbejdere er gladere og mere produktive. En almindelig klage hos fjernarbejdere er, at de arbejder flere timer, ikke tager pauser og ikke har en tydelig balance mellem hjem og arbejde. Vores velværeprogrammer for fjernarbejdere inkluderer guidet meditation, som let kan nydes fra enhver enhed, når som helst og hvor som helst. Giv dit team værktøjer til at være bedre rustet til at håndtere livets op- og nedture gennem de færdigheder og praksis, som meditation indebærer. Prøv også Go Fit for noget mere livligt. Dette energiske spil med en række tidsbestemte fitness-øvelser, quizzer om velvære og komiske fjernteam-videoudfordringer er velegnet til alle niveauer.

Lær virtuelt sammen

Virtuel læring for teams får et løft med vores udvalg af forskellige forretningsspil. Vores banebrydende holdspil, Peak Performance, hvor et team leder en ekspedition op ad Everest, er også tilgængeligt for teams, der arbejder hjemmefra. Gennem denne aktivitet vil dit team udvikle en større forståelse for, hvad det betyder at være et hurtigt tænkende og højtydende team! Prøv den virtuelle version af Heroes of Troy for at forbedre strategisk planlægning og teamwork med dit fjernteam. Og til en eksplosiv iterativ læringsoplevelse, spørg os om den virtuelle version af vores banebrydende teambuilding-aktivitet The Infinite Loop.

Vi har også en række hurtige øvelser til at bryde isen og booste energien, som du kan bruge i dine daglige online-møder for at holde dit team motiveret og engageret. Kontakt os, vi deler gerne nogle ideer med dig.

Leder du efter noget andet? Tjek Søg Teambuilding Event

Har du brug for hjælp til at beslutte dig? book et online møde og bliv inspireret.

Kontakt os