Global Innovation Game - Digital

Vær fælles om at skabe nye ideer som et til i et fælles, kreativt fjernmiljø

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Holdet samles via et digitalt konferenceværktøj og logger ind på Global Innovation Games hjemmeside. Hjemmesiden giver hver spiller en håndfuld interaktive spillekort. Hver spillers hånd har den samme blanding af Objekt-, Tech- og Datakort. Med opgaven om at fremstille et revolutionerende Smart Objekt, Service eller Værktøj, ”klikker og trækker” spillerne deres farvekodede kort til forskellige kombinationer i forsøget på at fremme deres idedannelse. Derefter brainstormer deltagerne i mindre grupper, hvor de deler deres koncepter og beslutter sig for dén ide, de vil præsentere. De samarbejder om at skabe en kort, overbevisende præsentation, for derefter at vise den for de andre hold i bedste Løvens Hule stil.

Læringspointer

Global Innovation Game fremmer idedannelse og kreativ tænkning i fjernteams. Den intelligente, dog ligefremme matrix, engagerer øjeblikkeligt deltagerne og skaber en inkluderende atmosfære. Vigtigheden af klar kommunikation og aktiv lytning forstærkes, når deltagerne udfordres til at se hvordan åben idedannelse kan føre til innovation. Valg og udvikling af en præsentation trækker på fælles beslutningstagning og holddynamik. Global Innovation Game kan tilpasses dit indhold. Denne meget relevante, virtuelle teambuilding-aktivitet tilbyder en meget tiltrængt opkvikker til ”Zoom træthed”!

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud