Global Innovation Game - Digital

Vær fælles om at skabe nye ideer som et til i et fælles, kreativt fjernmiljø

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Holdet samles via et digitalt konferenceværktøj og logger ind på Global Innovation Games hjemmeside. Hjemmesiden giver hver spiller en håndfuld interaktive spillekort. Hver spillers hånd har den samme blanding af Objekt-, Tech- og Datakort. Med opgaven om at fremstille et revolutionerende Smart Objekt, Service eller Værktøj, ”klikker og trækker” spillerne deres farvekodede kort til forskellige kombinationer i forsøget på at fremme deres idedannelse. Derefter brainstormer deltagerne i mindre grupper, hvor de deler deres koncepter og beslutter sig for dén ide, de vil præsentere. De samarbejder om at skabe en kort, overbevisende præsentation, for derefter at vise den for de andre hold i bedste Løvens Hule stil.

Læringspointer

Global Innovation Game fremmer idedannelse og kreativ tænkning i fjernteams. Den intelligente, dog ligefremme matrix, engagerer øjeblikkeligt deltagerne og skaber en inkluderende atmosfære. Vigtigheden af klar kommunikation og aktiv lytning forstærkes, når deltagerne udfordres til at se hvordan åben idedannelse kan føre til innovation. Valg og udvikling af en præsentation trækker på fælles beslutningstagning og holddynamik. Global Innovation Game kan tilpasses dit indhold. Denne meget relevante, virtuelle teambuilding-aktivitet tilbyder en meget tiltrængt opkvikker til ”Zoom træthed”!

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud