Effektiv kommunikation

Målret din kommunikation til dit publikum ved at gøre den koncis og klar.

Hvordan din virksomhed kommunikerer kan have en enorm indflydelse på hvordan den bliver opfattet og forstået. God kommunikation handler om at ramme de rigtige modtagere på de rigtige platforme. Det betyder at man bliver nødt til at være næsten lige så lyttende so man er talende, for det er kun ved at lytte til modtagernes respons på ens kommunikation at man kan højne kvaliteten af ens kommunikation.

Det er vigtigt at finde en stemme og en tone til ens kommunikation, både internt og eksternt. Optimalt, så vil disse to ligge tæt på hinanden, for at skabe en større sammenhæng mellem virksomhedens facade og interne opbygning. Gør din kommunikation klar og kortfattet, så du ikke spilder din målgruppes tid. Giv et konkret og tydeligt billede af det du vil fortælle, da det vil hjælpe modtageren med at reagere på det du siger og udtrykker.

Kommunikation foregår ikke kun over tekst og video, så det er også værd at bruge tid på at træne sine medarbejdere. Sprogbrug og kropssprog er vigtige dele af det udtryk en virksomhed har, når medarbejdere møder kunder og samarbejdspartnere. Positiv kommunikation og korrekt sprogbrug i forhold til virksomhedens brand og identitet er essentiel.

Catalyst tilbyder en række produkter der kan være med til at sætte fokus på hvordan virksomheden kommunikerer og hvordan I kan øve jer på at finde den perfekte stemme til virksomheden.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles