Go Team

Interaktiv højteknologisk skattejagt

1 - 4 timer
Udendørs
Konkurrence / Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Go Team er udendørs teambuilding med et teknologisk twist. Holdene bliver udstyret med tablets, der har en række udfordringer med fokus på teambuilding og opgaveløsning. Ved at navigere rundt efter GPS-punkter, finder holdene udfordringer, gåder, quizzes og andre opgaver, som skal løses for at komme videre i skattejagten. Go Team forvandler et udendørsområde til en skattejagt, og sender holdene ud på en jagt efter resultater og oplevelser. Det kræver hele holdets fokus og talent at komme igennem udfordringer i Go Team, og appen er designet til at fremme det samarbejde, og vise hvordan forskellige måder at tænke på kan bringe holdene videre.

Teknologien bag kan tilpasses lige jeres behov, og vi kan levere en løsning der er understøtter jeres virksomheds mål og idéer. Go Team kan justeres efter hvor lang tid det skal tage og hvor udfordrende det skal være.

På grund af de mange muligheder og mobiliteten i Go Team kan det håndtere store grupper, så det er perfekt til store organisationer og virksomheder, der vil se deres medarbejdere yde deres bedste. Der er mulighed for at følge med i holdenes performance undervejs og se hvordan de klarer sig. Go Team er fleksibel, og der kan tilføjes bonusopgaver i løbet af spillet.

Læringspointer

Go Team har en lang række forskellige opgaver som deltagerne skal løse. Opgaverne er designet til at fremme teamwork og til at sørge for at hele gruppen bliver inddraget i at nå frem til løsningen.

Fordi Go Team kan justeres efter virksomheders specifikke behov, kan vi sørge for at netop jeres teambuilding kommer til at passe perfekt til jeres strategi, vision og ansatte.

Go Team giver følelsen af konkurrence og glæden ved problemknusning, sat sammen i en perfekt, højteknologisk pakke. Deltagerne skal tænke kreativt, strategisk og hurtigt, for hver sekund der går fører de andre grupper tættere på sejren. Det giver en dynamisk teambuilding-oplevelse, der giver både sjov og udfordring for deltagerne.

For mere information om Go Team - besøg www.goteam.guru

Related Testimonial

Deltagerne i go-team eventyret i Sigulda, var i et meget godt humør og overrasket over den meget velforberedte, gennemtænkte og arrangerede event. Alle var i stand til at vælge, hvor meget de ønskede at gå, og hvor meget de ønsker at se fra Sigulda. Køre på soft-bob, var som kirsebær oven på desserten - en perfekt afslutning af en event. Samt præmier - velsmagende honningkager, var helt fantastisk. Alle var fyldt med positive følelser, tilfredse med arrangementet og den meget velforberedte dag. Tak for samarbejdet, og jeg håber bestemt at vi kan samarbejde i fremtiden.

Evija Dreimane
Ernst & Young Baltic

Anmod om et tilbud