Trade Winds

Tema hold forhandling og handel spil

1 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence
24 - Ubegrænset

Om

En sjov hurtig bevægelse og meget fordybende pirate- tema spil, der udforsker de færdigheder forhandlinger, informationsindsamling og netværk. Hvert hold spiller besætningen på et sørøverskib, der ankommer med et skrog fuld af 'byttet' til handel. Deres mål er at samle skatte ved at opbygge relationer med andre erhvervsdrivende i havn, mens du bruger deres list til at indsamle vitale oplysninger om markedet. Passatvinde en utrolig alsidig spil; det griber deltagers opmærksomhed med det samme og altid skaber en højspændt atmosfære. Huggerter, eye patches og bandanas føje til oplevelsen, men spillet er mere end bare sjov! Kernen i spillet er centreret omkring oprettelse tillid kunderelationer, hvordan holdene styrer denne er nøglen til deres succes.

 

Læringspointer

En hurtig og klog aktivitet, hvor holdene forhandle og handel for at maksimere deres afkast. Selv om dette er en konkurrencedygtig øvelse, de mest succesfulde hold er dem, der samarbejder med andre om at bygge win-win resultater, mens på samme tid med fokus på deres egne resultater på bundlinien. Under en gennemgang, der vindende strategier deles og relevante learnings anvendes på arbejdspladsen.

Related Testimonial

Hvad for en sjov virksomhedssimulering. Vi elskede at klæde os ud og lave studehandler, det var rigtig sjovt, og vi havde masser af ting der kom ud under aktiviteten, så vi kunne fortsætte med at diskutere.

Konica Minolta

Anmod om et tilbud