Robot Revolution

Byg højteknologiske mini robotter og programmer dem til at løse en række udfordrende opgaver

1 - 3 timer
Indendørs
Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Hvert team er en gruppe forskere, der har til opgave at bygge og programmere en robot, der vil danne grundlag for en ny standard for COBOTS (samarbejdende robotter, der fysisk interagerer med mennesker i et delt arbejdsområde. Dette er i modsætning til andre robotter, der arbejder selvstændigt eller med begrænset vejledning).
Holdene konkurrerer med det formål at vinde den prestigefyldte ROBEL pris for teknologi.

Deltagerne skal udnytte deres kreativitet til at bygge deres robot. Når robotten er klar til kamp forbinder de den til telefonen via en app, hvor det er muligt at vælge igennem en række bevægelser robotten skal udføre inden tiden løber ud.
Appen er udstyret med en guide, der step-by-step fortæller hvordan robotten kan bruges inden konkurrencen sættes i gang.

Konkurrencen er hård og brutal, og slutter først når den bedste forsker gruppe er fundet. Deltagerne skal være forberedt på alt og klare den kun hvis de lære at samarbejde.

Læringspointer

Aktiviteten lærer deltagerne vigtigheden i at koordinere og udnytte de rigtige ressourcer. At bygge en robot kræver engagement og villighed til at lytte til sit holds erfaringer og idéer. Robot Revolution udfordre deltagerne i et spændende og stimulerende arbejdsmiljø der opfordrer til at tænke ud af boksen.

Beslutninger om robottens udvikling og funktioner inden for en tidsramme, styrker deltagerne beslutningsfærdigheder og effektivere deres kommunikationsevner. Fordeling af de mange opgaver forbundet med byggeriet kræver organisering og overblik hele vejen igennem. Individuelle færdigheder kommer i spil og gruppe dynamikken sættes på prøve igennem denne ultimative læringsproces.

Related Testimonial

Hvilken udsædvanlig, indtagende oplevelse det var, Robot Revolution. Vi havde det så sjovt og lærte så meget. Vi tog derfra og følte os som eksperter!

Samancor Chrome

Anmod om et tilbud