Knowing Me Knowing You

Netværk og opbygge relationer

30 minutter - 1 time
Indendørs
Samarbejde
30 - Ubegrænset

Om

Knowing Me Knowing You er en munter teambuilding aktivitet, som vil bryde isen og fremskynde netværk og opbygge relationer i dit team

Aktiviteten begynder med en warm-up øvelse at få deltagerne i teams.; derfra individer har til opgave at indsamle så mange forretnings-og personlige fællestræk med de andre spillere, som de kan, for at vinde point til deres hold. Den konkurrencemæssige struktur og unikke spil matrix holde energien summende.

På indstillede perioder individer vender tilbage til deres hold tally der scores og modtage oplysninger om deres næste mål.

Personer, der er om igen at foretage tilslutninger, der arbejder i lokalet indtil det sidste fløjt, når punkter er optalt og vinderhold erklæret!

Læringspointer

Relationer sag, og en højt tilsluttet arbejdsstyrke er et værdifuldt aktiv for enhver organisation. Knowing Me Knowing You hjælper med at opbygge fælles fodslag mellem individer, udjævning stien til at udveksle oplysninger og bedste praksis, der uundgåeligt vil føre til bedre bundlinje resultater.

Related Testimonial

Mange tak for at få alle til at samarbejde med så høj en energi. Vi fandt alle ud af nogle overraskende ting om hinanden og skabte bedre forbindelser.

Hitachi

Anmod om et tilbud