Icebreakers and Energisers

Hver konference har sine rolige tider: Opfriske og motivere dit publikum

Publikums opmærksomhed på konferencer er afgørende for dens succes. Forskning viser, at en voksen gennemsnitlig opmærksomhed er på kun 10 minutter. Det er derfor afgørende for foredragsholdere at justere deres tone og deres indhold regelmæssigt gennem deres præsentation for at bevare publikums opmærksomhed og engagement.

Energiserende aktiviteter eller "energisers" mellem præsentationer betragtes nu som et bindende engagement værktøj, kritisk for ROI. Konference energisers skal være en del af en bevidst strategi, for at skabe en interaktiv fortælling med deltagere, for at opnå et ønsket resultat. En velplaceret energisers vil fokusere på opmærksomhed, konsolidere konferenceindlæring og øge indlæringsretention. Energisers kommer i en række former. Fra musik og rytme til sjov networking aktiviteter og aktive velvære programmer. Teknologi baseret energisers som Go Engage og Shake It! har den ekstra fordel af umiddelbar kvantitativ analytisk feedback.

Catalyst har en række energisers, der er specielt designet til at fokusere delegaternes opmærksomhed og øge engagementet.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles