the unifying power of music

Crescendo: elegant, stilfuld, til tiden

Udgivet den 13. maj 2018 af Guy Baker

Efter den fantastiske orkestrer succes, Vi har udviklet en anden klassisk musik teambuilding aktivitet perfekt til travle konference tidsplaner: Crescendo!

Vores Crescendo program kan få dit team til at udøve strygerensemble på under en time. Det kan virkelig lade sig gøre.

Under vejledning af to ekspert vejledere, dit team introduceres til violiner og bratscher, og undervist i at spille en unik sammensætning vi har komponeret specielt til dette teambuilding program.bSelv hvis dit team ikke har kendskaber til musikinstrumenter, indenfor en time vil de komme (med hjælp af en baggrundsspor) at lave smuk musik. !

Hvordan kom vi på denne ide?

Vi lancerede vores første banebrydende klassisk musik teambuilding aktivitet, kaldet ‘Orchestrate,’ tilbage i 2006. Siden da har mange blue chip kunder taget udfordringen. Det har været en fantastisk succes for os alle, i hele verden og er altid en klient favorit.

Som årene gik, fandt vi ud af, at mange kunder, ønskede at opleve en klassisk musik aktivitet, men hvem har tid og budget til at omfatte orkestrere i deres tidsplan. Af den grund har vi udviklet Crescendo. Crescendo præsenterer en budget-venlige alternativ, der let kan indpasses i en travl konference tidsplan. Og det hele foregår i et enkelt rum, så der er ingen grund til at beskæftige sig med grupperum områder.

Catalyst Global direktør Mark Davenport forklarer, hvordan Crescendo kom til

Catalyst tilbyder nu to utrolige klassisk musik teambuilding arrangementer med instrumenter af høj kvalitet og garanterede resultater. Klik nedenfor for at finde ud af mere om disse dejlige og unikke teambuilding aktiviteter:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Founding Director Catalyst Global

Guy visioned the creation & development of team building concepts and then set about to convince the world of their benefits.

Alle artikler

Foreslået litteratur