Crescendo

Klassisk musik møder innovativ teambuilding

30 minutter - 2 timer
Indendørs
Samarbejde
16 - Ubegrænset

Om

Crescendo er en unik musikalsk udfordring, hvor teams danner en strygersektion og lærer at fremføre et klassisk værk. Gennem en innovativ og intuitiv læringsplatform og vejledt af vores dygtige instruktører, får I mulighed for at fremføre Johann Pachelbel’s Canon i D-dur.

Det er teambuilding der træder helt udenfor de normale rammer, og viser hvordan læring gøres hurtigt og intuitivt. Deltagerne vil gå fra totale novicer, til musikere der kan fremføre er værk i fællesskab i løbet af et par timer. Crescendo bruger farvekoder og talkoder til at gøre det svære simpelt og det umulige muligt.

Denne aktivitet giver et indblik i hvordan man får folk til at arbejde sammen, til at lære sammen og til sidst fremføre sammen. Det er rigtig musik, rigtige instrumenter og fantastisk teambuilding. Klassisk musik er ofte komplekst og svært at arbejde med for nybegyndere, men i Crescendo får I mulighed for at prøve kræfter med det, og mærke glæden ved at skabe.

Deltagerne dels op i to teams, der skal lære enten violin eller bratsch, og teambuildingaktiviteten er designet til at foregå i jeres egne konferencelokaler. Det kan selvfølgeligt også foregå andetsteds, hvis I ikke har plads til en hel strygersektion.

Læringspointer

Crescendo er krævende teambuilding med et helt utroligt pay-off. For mange af deltagerne er det et helt nyt område de skal bevæge sig ind på, og glæden når det lykkes er derfor helt exceptionel. Deltagerne vil opleve hvordan koncentration, teamwork og koordination giver øjeblikkelige og utrolige resultater. Det kræver hårdt arbejde, fuld koncentration og rigtig teamwork for at få dette strygeorkester til at fungere – og det er det hele værd. Man siger, at musik inspirerer og bevæger folk. Crescendo vil inspirere og bevæge netop jeres team.

Related Testimonial

Vi ledte efter noget unikt og kraftfuldt. Vi fandt det med Crescendo. Det forvandlede vores tænkning og viste os hvordan vi kan gå ud over vores opfattede grænser med fuld koncentration og anvendelse!

Ericsson

Anmod om et tilbud