The Infinite Loop

Når den virtuelle verden møder den virkelige.

1.5 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
6 - Ubegrænset

Om

En gruppe hackere bliver hyret til en unik mission: De skal redde en ung mand, der er fanget i en virtuel verden. Han er blevet fanget af et mystisk firma ved navn “The Odyssey”, der har opfundet et VR-headset der kan fange mennesker fysiske form i et digitalt spil. Holdet skal bevæge sig frem og tilbage imellem den virkelige og virtuelle verden, for at finde spor og regne ud hvad der er sket med den unge mand.

En af spillerne bliver udstyret med et VR-headset, og skal guide resten af holdet igennem den virtuelle verden. Samtidigt skal resten af holdet fungere som støtte for spilleren i VR-verdenen, og sørge for at alt relevant information bliver givet. Det er en teambuildingøvelse, hvor kommunikation er essentiel, og viden bliver nødt til at flyde frit for at klare udfordringerne.


Læringspointer

Infinite Loop lærer spillerne at give den rigtige information på det rigtige tidspunkt, og sørger for at træne holdenes evner til at beskrive, deducere og problemløse sammen.

Udfordringen består i at forbinde viden fra de to verdener for at løse mysteriet, hvilket kun kan klares gennem konstant, klar kommunikation og tydeligt, dedikeret samarbejde. Spillet design gør det umuligt for en spiller at tage styringen, og sørger for at alle er med undervejs.

Det illustrerer hvordan videndeling kan sende et holds performance helt i top, og hvordan man kan støtte sine kolleger og samarbejdspartnere ved at kommunikere klart og tydeligt, og lytte til den information man får.

Related Testimonial

Fantastisk! Det var tid til at afslutte spillet, men holdene var så engagerede og involverede, de ville fortsætte med at spille.

Amdocs

Anmod om et tilbud