Beat the Box

Europas første transportable Escape Game

1.5 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
15 - Ubegrænset

Om

Beat the Box er en nervepirrende dyst mod tiden. Deltagerne skal løse en række gåder hvor deres evner udi samarbejde, logisk tænkning og kreativ problemløsning udfordres til det yderste. Det er essensen af teambuilding, blandet med udfordringen fra escape rooms. Twistet er simpelt, men elegant: det handler ikke om at slippe ud, men om at komme ind til kernen. Gåderne er inspireret af vores lange erfaring med escape rooms og er garanteret til at udfordre og motivere deltagerne.

Beat the Box er kreativ teambuilding designet til at kunne håndtere store grupper - det er desuden udviklet til at vise hvordan samarbejde og konkurrencementalitet bliver nødt til at gå hånd i hånd i store organisationer for at give de bedste resultater. I første halvdel af spillet dyster grupperne mod hinanden og uret, men undervejs kommer der en erkendelse af at samarbejde på tværs af grupperne er nødvendigt for at kunne komme videre, og teambuilding-delen starter for alvor. Deltagerne bliver mere og mere engagerede i at løse mysteriet og finde den hemmelige kode, for til sidst at samle deres viden og nå frem til løsningen i fællesskab.

Beat the Box er en mobil og fleksibel løsning, der giver gode læringspointer og fabelagtig underholdning til teambuildingevents af alle størrelser.

Læringspointer

Beat the Box viser hvordan teams bliver en del af en større strategi, og hvordan silotænkning kan være destruktivt for både holdene og den samlede organisation.

Holdene er opmærksomme på den deadline der hænger over deres hoveder, og får en forståelse for hvordan vidensdeling og samarbejde giver direkte resultater - i starten isoleret i grupperne, men hen mod slutningen bliver samarbejdet kollektivt og vidensdelingen bevæger sig på tværs af grupper. Det er teambuilding med spænding og dynamik, med kreativ tænkning og gensidig glæde ved at klare udfordringerne sammen.

Related Testimonial

Teambygningsaktiviteter arrangeret af Agency ŪPAS,der repræsenterer Catalyst Global, er fantastiske og innovative forretningssimuleringer, der gnister af kreativitet, stærkt samarbejde og engagement i teamet. Det fylder deltagerne med positiv adrenalin og skaber en perfekt måde at have det sjovt på, men også aktiviteterne har stort potentiale til at blive brugt som værdifulde læringsredskaber, der giver rig indsigt i teamets adfærd og kan være en del af en teams udviklingsplan for at øge præstationen. Vil helt klart anbefale at prøve Beat the Box, "Bean Around the World" og "Domino Effect" teambildung programmer.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Anmod om et tilbud