Dobbelt sjovt, fordobler indlæringen med Beat the Box og Go Team

Udgivet den 18. mar. 2019 af Gerry Skerritt

Førende digitale netværksvirksomhed i Sydafrika ledte efter en kick-off event, der ville minde deres team (med mange nye medlemmer), om at samarbejde og out-of-the-box thinking og fokus er nøglen til deres fortsatte forretningssucces. Dream Team Catalyst, Catalyst Team Building repræsentanter i Sydafrika, sikrede sig, at det hele var mere end summen af delene, kombineret to af Catalysts mest populære og kraftfulde programmer for at skabe en stærk og effektiv begivenhed, der opfyldte kundens mål og oversteg forventningerne.

At skabe mere kompleksitet med den allerede udfordrende Beat The Box aktivitet, inkluderede Dream Team Catalyst en række yderligere problemløsende opgaver. Forud for arrangementet blev opgaverne indsat i Catalysts Team Building teknologiplatformen, Go Team, som derefter blev installeret på iPads. På selve dagen, blev gruppen opdelt i 10 team, hvor hvert team, modtog en iPad og en Beat the Box, kasse. Holdene stod over for to tilsyneladende forskellige aktiviteter på en gang, de var nød til at styre teamdynamik og uddele opgaver til teammedlemmerne. Holdene hver opdelt i to undergrupper, det ene team arbejder med Beat Box og det andet team besvare Go Team udfordringer. De to tilsyneladende adskilte projekter var faktisk designet til at være afhængige af hinanden for at stoppe nedtællingsuret inden tiden løber ud.

beat the box  in south africa

Energien i rummet var elektrisk, da holdene kæmpet mod kaos, manglende viden og kompleksiteten af de opgaver der lå forude. Da hver af undergrupperne løste problemer og opdagede oplysninger, for at kunne kommunikere med deres partnerteam kræves der en effektiv vidensudveksling. Gradvist blev opgaven lidt nemmere, men med uret tikkende blev presset større!

I et eureka øjeblik indså de 10 team, at de havde det samme mål, og at samarbejdet ikke kun var ønskeligt, men også vigtigt. Holdene kom sammen for at løse den endelige gåde. Som et resultat af samarbejdet mellem holdene, problemet blev løst, og nedtællingen uret blev stoppet, mindre end 2 minutter før tid! Rummet blev fyldt med klapsalver, high-fives og skulderklap.

Missionen blev fuldført! Deltagerne var fuldt engagerede og følte sig forbundet gennem fælles erfaringer. Klienten opnåede sit mål om at styrke betydningen af samarbejde, out-of-the-box thinking og fokus på en sjov, mindeværdig måde!

Alle casestudier