Bringer mennesker sammen

Udgivet den 22. okt. 2013 af Mark Davenport

"Med enhver vigtig events, skal man have tiltro og tillid til professionalisme, kundefokus og tekniske gennemførelse af events er altafgørende. Den tillid jeg har til Catalyst er baseret på 7 års erfaring med levering af høj kvalitet... hvor mine forventninger blev overskredet, og en organisation, der ganske enkelt aldrig har svigtet mig" – Lloydspharmacy

Q&A

( Alle reaktioner fra Lloydspharmacy)

Hvad var formålet med denne event?

HR-afdelingen blev helt fundamentalt omstruktureret, og der var et klart behov for at bringe folk sammen, engagere dem med den nye HR-vision og etos. En vigtig del af dette event, var et ønske om at forene holdet ved at inddrage dem i en fælles oplevelse, der var unik og meget mindeværdig.

En naturlig kilde til inspiration for mig var Catalyst Teambuilding, og mens jeg bruger en række event management og team udviklingsorganisationer... når indsatsen er høj, og jeg har brug for et firma til at levere er mit første valg altid Catalyst.

Hvorfor Catalyst Teambuilding?

Enhver vigtig event, har brug for professionalisme, kundefokus og tekniske gennemførelse af arrangementet er altafgørende. Den tillid jeg har i Catalyst er baseret på 7 års erfaring med levering af høj kvalitet... af forventninger som bliver overskredet, og en organisation, der ganske enkelt har aldrig svigtet mig.

Hvorfor Orchestrate?

Jeg ønskede noget virkelig unikt... noget, der ville udfordre folks tankegang og muligvis nogle begrænsende overbevisninger om, hvad der var muligt. Jeg valgteOrchestrate! der derefter arbejdede tæt sammen med vores kundeansvarlig for at skræddersy dette arrangementet, det er positionering og erfaring til vores meget specifikke behov.

Hvordan blev arrangementet kørt?

Vi har placeret denne begivenhed på en bevidst lav centrale måde, med holdet på 70 siddende og tænkende, mens de lytter til en gruppe af musikere som spiller noget passende afslappende og refleksion opmuntrende musik. Der var overraskelse og vantro, da borde blev opstillet, og de fik at vide, at i løbet af de næste 2 timer, skulle de lære at spille på et musikinstrument og derefter vende tilbage sammen for at spille et stykke musik som et orkester på 70 mennesker.

Efter en kamp for de gunstigt stillede instrumenter blev holdet opdelt i sektioner - træblæsere, strygere, slagtøj m.v... I løbet af de næste 90 minutter blev holdene omhyggeligt vejledet i, hvordan man spiller dette stykke musik …. trin for trin og efterlader intet bagefter. Tilliden voksede og følelsen af, hvad der var muligt blev håndgribelig.

Virkede det?

Jeg ville ikke have troet, at et hold på 70 kunne spille et stykke musik så godt på så kort tid. En tilsyneladende uoverstigelig opgave blev muliggjort …. ved en holdindsats, med en fast vilje og ved at støtte hinanden .... magtfulde beskeder i enhver periode med forandringer og omstrukturere.

De professionelle musikere var første klasse …. Både som musikere og trænere

Energien i rummet, er noget der skal opleves, folk blev rigtig høje.... inspireret af det, de havde opnået, ved styrken af holdet og med optimisme om fremtiden. To uger senere snakker de stadig om det!! Og vores brug af personlige kopier af en DVD, pauseskærme og musemåtter har hjulpet ankeret med disse positive følelser og giver dem et link tilbage til den dag

En strålende begivenhed ... .superbly blev udført.

Alle casestudier