Skaber nyheder

Udgivet den 30. sep. 2013

Den til tider højt stressede og tempofyldt brummer på det redaktionelle skrivebord kom to live i Skaber nyhederfor personalet fra Lane Crawford.

Denne teambuilding aktivitet bliver skudt i gang af vores avisredaktør, Mr Richie Roads gav en briefing om, hvordan holdene ville skabe, opfange og levere deres helt egen forside af en avis på mindre end tre timer!

Et udvalg af funktioner, team fakta, eksklusive scoops, Newsflashes, reklamer, hold krydsord, virksomhedsrådgivning og de vigtigste artiklen blev bragt sammen for at give os Lane Crawford udgaven , kendt som “The New New”.

De forskellige team fik hurtigt tildelt roller, nogle gik til computerværkstedet, mens andre skulle opspore informanterne, skabe nyhedsindhold eller deltage i en tegneserie workshop til den komiske udgivelse. Vores hjemmehørende tegner, Hr. Larry Feign, tidligere fra Los Angeles Times, South China Morning Post and The Standard, viste hvordan kunstnere kunne skabe og forbedre deres tegninger til noget helt unikt for Lane Crawford.

Derefter kom der en staged pressekonference , hvor udvalgte teammedlemmer fik tid til at spørge, hvad de kunne forvente i forhold til virksomhedernes vækst og retning. Dette gav indhold til afdeling for virksomhedsrådgivning og i nogle tilfælde endda sneget sig ind i hovedartiklen, hvis nyheden var specielt 'hot'!

De afsluttende øjeblikke af samarbejde kom da holdene skulle leve op til Forside deadline ved samle alle deres historier og artikler til avis-softwaren. Alt deres hårde arbejde blev vist i en ægte levende A3 farve som forsider og blev monteret på skumplade og blev vist på staffeli, så alle kunne se. For at afslutte vores nyhedseditor blev der afholdt en debriefing session for de team, så de til let kunne anvende den erfaringsbaseret læring som de har opnået i et drive for at forstærke resultaterne når de kom tilbage på arbejdspladsen.

At lave nyheder er et spændende teambuilding produkt, som holder holdene højt motiverede og skaber en stor tilfredsstillelse, når de ser resultaterne af de afsluttede aviser. En fremragende aktivitet til at køre teamwork, forretningsresultater og innovation.”Alison McLaughlin, Chef for læring og udvikling, Lane Crawford

Læs mere om at lave nyheder

Alle casestudier