Making The News

Spil rollen som et nyt hold

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence
20 - Ubegrænset

Om

Gør Nyhederne ... for to til tre timer hold vil bogstaveligt skabe "forsidestof", med en teambuilding udfordring, der går ud over de overskrifter og får til den virkelige historie om din konference beskeder. Denne sjove, tempofyldt og energisk teambuilding udfordring vil tage dit team ud af deres comfort zone og slippe dem ind i verden af avisen udgivelse. Opgaven lyder simpelt.

Alle holdene skal gøre er at oprette forsiden af en avis, der rapporterer om dagens konference. Men holdene bliver nødt til at gøre meget mere end blot få scoop. De bliver nødt til at navngive deres aviser, fuldføre en række artikler, skabe en tegneserie, designe en annonce og selv skrive en 'business prognose'.

Dette vil være en stærk fælles oplevelse, der vil få dine delegerede tænker og taler om, hvor virksomheden er på vej -., og en, der vil blive husket længe efter begivenheden

Læringspointer

En engagerende løsning til at konsolidere din konference indhold eller udforske relevante forretningsmæssige problemstillinger. Gøre News fokuserer kollektive kreativitet på, hvad der er relevant for din virksomhed, såsom håndtering af forandringer, visualisere fremtiden, bekræfter virksomhedens værdier eller intelligent spørgsmålstegn politik og praksis. God projektledelse er forpligtet til at overholde stramme deadlines i hele programmet. Hvert hold skabelse vises aktiviteten spillested og kan tages tilbage til arbejdspladsen for at danne en køreplan for fremtidige aktioner.

CSR-udbytte

Denne øvelse beder ofte folk til at projicere nyheder ind i fremtiden. Den præsenterer et nyttigt middel til at udforske dele af din egen CSR erklæring:. Forudsige "morgendagens nyheder 'giver en fantastisk sparringspartner for deltagerne til at udforske deres indvirkning på miljøet, og hvilke foranstaltninger der kan træffes for at opretholde en engageret CSR-politik

Related Testimonial

At lave nyheder er et spændende teambuilding produkt, som holdt holdene meget motiverede og skabte stor tilfredshed. En fremragende aktivitet til at drive samarbejde, forretningsresultater og innovation.

Alison McLaughlin, Head of Learning and Development
Lane Crawford

Anmod om et tilbud