Teknologibaseret teambuilding

Prisvindende teknologisk teambuilding

Teknologi muliggør mere engagerende og underholdende teambuilding aktiviteter. Tech-baserede teambuilding aktiviteter fremmer de samme resultater som et traditionel teambuilding program såsom samarbejde, effektiv kommunikation, kreativ tænkning og problemløsning, men med bekvemmeligheden af teknologi. Ved hjælp af GPS i stedet for kort til skattejagt, Tabletter i stedet for papir til quizzer ogbedst af alt, de aktiverer scoring i realtid (ingen venter). De har aktiveret funky nye funktioner som interaktiv kortlægning, billedgenkendelsesteknologi, foto- og video uploads, team til teamchat og masser af andre seje funktioner.

Hos Catalyst har vi flere prisvindende teknologibaserede teambuilding løsninger. Go Team er platformen for en række indendørs og udendørs teamaktiviteter, der kan skræddersyes til dine resultater og behov. Der er noget for enhver situation, herunder unikt designet skattejagt, scavenger jagt, escape games, programmer for socialt ansvar, læring og udvikling applikationer og mange flere. Quickfire er teknologiplatformen for en række risikoværdier vs. belønning teambuilding aktiviteter. Med forskellige temaer, forskellige sværhedsgrader og et stort udvalg af tilpassede, mentale, fysiske og kreative udfordringer, der er noget for enhver situation. Vores konference quiz app, Push It! er elegant og sjov. Dobbel team tabletter, fysiske udfordringer på den store scene og real time scoring Push It! det rigtige valg til konference- og mødeplanlæggere over hele verden.

Leder du efter noget kreativt? Hvorfor ikke lade dit team blive filmskabere? Try Travel Show, Blockbusters, 15 Famous Minutes, Pop Promo eller Commercial Break. Eller få fyret på med Catalyst teknologibaserede corporate teambuilding musikevent såsom Shake It! eller Boom Time Live! der virkelig sætte gang i det med interaktivitet og realtid scoring.


Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles