Crime Solvers

Aktiver jeres samarbejdsevner med en kompleks mordgåde

1.5 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Crime Solvers præsenterer holdene for et realistisk kriminalitetsscenarie. Deres opgave er at løse forbrydelsen ved at gennemgå en enorm mængde information leveret på forskellige måder. Optagede 112-opkald, videoer fra gerningsstedet, filmede interviews med mistænkte, fotografier, obduktionsrapporter, transskriptioner, retsmedicinsk bevis og mere til, alt sammen for at forvirre og vildlede detektiverne. Nogle oplysninger er vitale, og nogle er vildledende!

Holdene samler beviserne ved at gennemsøge scenen for spor ved hjælp af ægte teknikker, herunder fingertryksanalyse, kromatografi og ultraviolet lys. Udrustet med en informationsmappe og en iPad forsøger de at identificere morderen og motivet, og kommer med beviserne til at bevise deres anklage

Læringspointer

Crime Solvers er en fornøjelig og engagerende team-bonding oplevelse, men det er meget mere end et sjovt 'mordmysterium'! Teamarbejde, opfindsomhed og fremragende kommunikationsevner er nødvendige for at løse mysteriet om mordet på Madame Livingstone.

Holdene modtager forskellige oplysninger gennem mundtlige instruktioner, lydoptagelser, skriftlige rapporter, videoer og beviser. Stillet over for en masse data, skal holdene fokusere på spørgsmålene og udvikle evnen til at identificere, hvad der er relevant, hvilket fremkalder diskussion og debat inden for et hold. Aktiv lytning og at stille de rigtige spørgsmål baseret på tilgængelige oplysninger vil føre til succes. Holdene skal arbejde godt sammen for at løse forskellige problemer, der introduceres mod en stadig stigende baggrund af pres og tidsfrister. Gennem spillet opnås procesforbedring, da teammedlemmer lærer at debattere, diskutere og samarbejde effektivt, bruger deduktiv ræsonnement til at drage konklusioner baseret på logik og konsensus. Konkurrence mod andre hold fremmer teamånd og opmuntrer alle deltagere til at være fuldt engagerede og stræbe efter ekspertise.

Anmod om et tilbud