Energisers og icebreakers

Øg opmærksomheden og engagementet for at få mest muligt ud af en konference eller et møde.

focus attention

De fleste mennesker har svært ved at holde fokus uden at blive distraheret. Mennesker, der kan opretholde deres opmærksomhed i lange perioder, scorer bedre på en række kognitive udfordringer end dem, der ikke kan det. Ligesom med bodybuilding kan sindet styrkes for bedre opmærksomhed gennem almindelige mentale øvelser.

Fysisk træning spiller også en afgørende rolle i oxygenering af hjernen, der fører til bedre opmærksomhed. Forskning viser, at arbejdsproduktiviteten og opmærksomhed på opgaven bliver kraftigt øget med regelmæssig motion. Dens fordele bliver forbedret, når motion udføres sammen med andre, i stedet for alene. At deltage i et velvære teambuilding program med take-away aktiviteter kan hjælpe med at udvikle et konsekvent team bonding og wellness-program på kontoret.

Fysisk bevægelse eller en ændring af tempo er en vigtig rolle i at holde energi og være fokuseret på møder og på konferencer. Undersøgelser viser også, at umiddelbart efter selv mild fysisk aktivitet, problemløsning, hukommelse og opmærksomheden forbedres. Kloge mødeplanlæggere og konferencearrangører er fuldt bevidste om den kritiske rolle, som intermitterende aktiverende aktiviteter har, for at opretholde de delegerede fokus og konference resultater. Energisers ligesom korte og skarpe musik- og rytmeaktiviteter, giver en total forandring af tempo, forfriskende og energibesparende. Velvære aktiviteter oxygenere musklerne og hjernen med friskhed og fokus.

Catalyst har en række energisers og teambuilding programmer, der specifikt er designet til at tiltrække og fokusere på opmærksomheden.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles