Flat Out Formula One

Byg en Formel 1-racerbil i fuld størrelse af pap !

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
16 - Ubegrænset

Om

Giv dig selv og dine kollegaer en unik og uforglemmelig teamudfordring : Formel 1 Challenge.

Denne aktivitet tager inspiration fra den højintensive Formel 1-verden, hvor resultaterne på banen er et produkt af det imponerende arbejde der foregår bag scenen. Deltagerne bliver nødt til at væe designhold, pitcrew og racerkørere i et, for at komme i mål med deres helt egen racerbil.

Holdene skal designe deres egen Formel-racerbil i pap, sætte den sammen og få den til at se godt ud. Når hele processen er færdig kommer den ultimative test: et Grand Prix, hvor det bedste hold vinder.

Det er kun gennem effektiv kommunikation, præcis planlægning og godt samarbejde at holdene kan lave deres drømmebil. Flat Out F1 er fyldt med kreative løsninger, ressourcehåndtering og energi.

Læringspointer

At bygge en hel racerbil kun i pap kræver at holdene forstår at strukturere deres tid og ressourcer i fællesskab. Det handler om at have en klar plan, at samarbejde effektivt og have en fælles vision om det færdige produkt.

Det lærer deltagerne at finde kreative løsninger på uventede problemer, når bilerne ikke gør som de skal, og giver alle medlemmer af holdene mulighed for at bidrage med deres unikke talenter. Det er teambuilding blandet med konkurrence, og der er intet bedre end at se rækken af racerbilerne stille sig klar til racerløb.

Related Testimonial

Dine medarbejdere gjorde et fremragende stykke arbejde, for at holde vores F1 Challenge event livlig! Godt arbejde & forsæt med det!

Carrier Transicold

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Så er der endelig et produkt der er skabt til at facilitere relateringen af post-event læringerne. For at forstærke og strukturere lærings pointerne fra jeres teambuilding aktivitet har vi udviklet dette lærings værktøj der er designet som en app med en justerbar backend. Ved at bruge Team Assessment Tool vil i opleve en endnu bedre udnyttelse af jeres kulturelle fordele samt få en måde at strukturere de bløde indsatsområder

Find Out MoreAnmod om et tilbud