Flat Out Formula One

Byg en Formel 1-racerbil i fuld størrelse af pap !

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
16 - Ubegrænset

Om

Giv dig selv og dine kollegaer en unik og uforglemmelig teamudfordring : Formel 1 Challenge.

Denne aktivitet tager inspiration fra den højintensive Formel 1-verden, hvor resultaterne på banen er et produkt af det imponerende arbejde der foregår bag scenen. Deltagerne bliver nødt til at væe designhold, pitcrew og racerkørere i et, for at komme i mål med deres helt egen racerbil.

Holdene skal designe deres egen Formel-racerbil i pap, sætte den sammen og få den til at se godt ud. Når hele processen er færdig kommer den ultimative test: et Grand Prix, hvor det bedste hold vinder.

Det er kun gennem effektiv kommunikation, præcis planlægning og godt samarbejde at holdene kan lave deres drømmebil. Flat Out F1 er fyldt med kreative løsninger, ressourcehåndtering og energi.

Læringspointer

At bygge en hel racerbil kun i pap kræver at holdene forstår at strukturere deres tid og ressourcer i fællesskab. Det handler om at have en klar plan, at samarbejde effektivt og have en fælles vision om det færdige produkt.

Det lærer deltagerne at finde kreative løsninger på uventede problemer, når bilerne ikke gør som de skal, og giver alle medlemmer af holdene mulighed for at bidrage med deres unikke talenter. Det er teambuilding blandet med konkurrence, og der er intet bedre end at se rækken af racerbilerne stille sig klar til racerløb.

Related Testimonial

Flat Out Formula One er en unik og innovativ teambuilding event, hvor alle er involveret og fokuseret på at vinde. Fra konstruktionen til udsmykningen, debriefing og heat races du kan mærke følelsen af holdånd, der kommer til live og det sidste løb skaber en mindeværdig event for alle involverede.

Geok Pin Tan, Finance Director
DDB Worldwide Ltd.

Anmod om et tilbud