Lederuddannelse

Programmer og teambuilding til at forme og pleje fremtidige og nuværende ledere. Skab inspirerende lederskab gennem erfaringsbaseret læring.

Den moderne leder skal både kunne gå i front på projekter, og være i stand til at uddelegere og afhænde opgaver til de rigtige medarbejdere. Det kræver at ledere både er dynamiske, har en høj grad af tillid til deres virksomhed og deres ansatte og forstår hvordan deres adfærd kan være med til at lave er god arbejdskultur.

De skal være villige til at tage risici, og være i stand til at tage ansvar for når noget går galt. De skal være der når de ansatte gør noget godt, og bidrage med motivation, kompetence og støtte når det er nødvendigt. Moderne ledelse handler om at se mennesket, og realisere den ansattes fulde potentiale. Hvis en leder bliver for distanceret til sine teams, kan det have negative effekter for sammenholdet og det fokus der er nødvendigt for at opretholde en god proces og performance.

Lederskab kan trække på medfødte talenter, men det rummer også en række kompetencer som skal tillæres og udvikles for at skabe den bedst mulige leder. Catalyst har et bredt sortiment af programmer der kan udvikle og træne ledere. Vi har også en række events. hvor ledere kan få lov til at interagere med deres ansatte under andre forhold end de strikse og professionelle, og derved opbygge tætte relationer og en dybere forståelse for de mennesker de arbejder sammen med.Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles