City Build

Holdene konstruere en gigantisk by

2 - 3 timer
Indendørs
Samarbejde
40 - Ubegrænset

Om

Byg en by afspejler de sande udfordringer i arkitekter og byplanlæggere verden over. Målet er, at den gruppe, til at konstruere en gigantisk model by, der bygger på kreativitet, men også stærk planlægning og disciplin inden for design & bygge teams. Dette er også en stor mulighed for alle i et team til at samarbejde, viser, at teams inden holdene trækker sammen mod et fælles mål.

Sådan fungerer det

Teams får dele af en model byen til at bygge, en af ​​hver af 4 zoner - industrielle, bolig, fritid og forretning. Holdene samarbejder om at udvikle en plan for byen sikre, at der er ensartet design på tværs af zonerne, og at veje, floder osv flyde sammenhængende med de andre holds sektioner ved siden af ​​deres, og i byen som helhed. Ved hjælp af en vidtrækkende materialer, de bygger en fantasifuld og kreativ by, der er funktionel og æstetisk tiltalende. Når tiden er gået, hold slutte sig til de dele af byen sammen og fejre deres succes i arbejdet mod et fælles mål.

Læringspointer

I byen Byg teams arbejder på at udvikle en fælles vision og en fælles strategi, som de sætter på plads anvende kreativitet og gode projektledelse. Planlægning og strategi gennem effektiv cross hold kommunikation og samarbejde er afgørende for at sikre zoner i byen interconnect og flow. Ressource og tidsstyring er også vigtigt at gennemføre projektet til tiden.

Related Testimonial

City Build øvelsen gik rigtig godt. Stor oplevelse, der skal deles med dit teamarbejde, sjov, konstruktiv og nyttig som redskab til at bringe folk sammen.

Systematic Development

Anmod om et tilbud