Drone Control

Styr en drone gennem koreograferede forhindringer

1 - 1.5 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Drone Kontrol er en aktiv teambuilding-begivenhed. Holdene skal omhyggeligt manøvrere deres droner gennem 8 menneskeskabte forhindringer mellem start og landing. Holdene starter med at fortolke de 8 illustrerede forhindringskort, der varierer i kompleksitet. Holdene fortolker og planlægger udførelsen af deres koreograferede bevægelser, hvem går hvor, hvornår og hvem gør hvad. Alle får mulighed for at flyve dronen. Holdene øver sig i at perfektionere deres træk, før de deltager i det sidste tidsindstillede løb. Det vindende hold er det, der udnytter hver spiller og koordinerer deres bevægelser med smidighed.

Læringspointer

Drone Kontrol er en sjov og kreativ måde at udvikle hold ved brug af teknologi. Under hele øvelsen skal holdene forsøge at optimere deres ydeevne, for i sidste endte at barbere sekunder af deres tid. Koreografi og reformering af nye forhindringer kræver innovativ tænkning og giver ofte oplysende resultater. Udfordringen kræver, at enkeltpersoner løbende tilpasser sig skiftende roller, hvilket er den perfekte metafor for fleksibelt teamwork. Drone Kontrol er sjovt, men samtidig også en kompleks strategisk planlægningsøvelse, der kræver total involvering, uden at deltagerne føler sig udsat. Det ekstra tidspres opretholder en konkurrencedygtig, men sikker, kontekst for at udforske holddynamik og styrke positive holdværdier.

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Så er der endelig et produkt der er skabt til at facilitere relateringen af post-event læringerne. For at forstærke og strukturere lærings pointerne fra jeres teambuilding aktivitet har vi udviklet dette lærings værktøj der er designet som en app med en justerbar backend. Ved at bruge Team Assessment Tool vil i opleve en endnu bedre udnyttelse af jeres kulturelle fordele samt få en måde at strukturere de bløde indsatsområder

Find Out MoreAnmod om et tilbud