Virksomhedsspil og simulationer

Fremskynde teamindlæring, kreativ tænkning og forbedre din viden med et sjovt oplevelsesspil.

Erfaringsbasseret forretningsspil er virkelige simuleringer, der er interaktive, sjove og kreative. Ved at bruge en metafor fra virkeligheden skaber eksperimentel teambuilding en "sikker" afstand fra arbejdsmiljøet. De er interaktive og giver praktisk opgaver, hvor deltagerne skal trække på deres tidligere erfaringer. Du skal også bruge kreativ tænkning for at styrke hjerne neurale forbindelser for varige resultater.

Forretningsspil er designet til at fokusere på et bestemt sæt læringsresultater gennem en proces af praksis, problemløsning og beslutningstagning. Disse trin fremskynder læring og forbedrer videnopbevaring.

Deltagerne opfordres til at arbejde sammen som et team, hvor hver enkelt persons rolle er afgørende. Dette fremmer teamwork og dermed øger individuel engagement og motivation. Dette sikrer desuden, at læringsresultaterne er ægte og deles som et team.

I dette afslappede læringsmiljø er enkeltpersoner og team i stand til at eksperimentere og tage risici. Fejl er uundgåelige, men en værdifuld del af læringsprocessen.

En debriefing session, der tilskynder til gennemgang og refleksion er nøglen til den erfaringsmæssige læringsproces. Forskning viser at ved at indarbejde praktiske erfaringer med abstrakte begreber og derefter reflektere over resultatet, deltagerne engagerer flere regioner i deres hjerne og skaber sande, personlige forbindelser med læren. De afspejler resultaterne af deres team og hvordan deres individuelle handlinger påvirker dem og sammenligner deres handlinger med andres. Denne analyse vil hjælpe dig med at forstå, hvordan de lærede begreber kan anvendes under forskellige forhold.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles