Kommunikation og Interaktion

Udgivet den 18. jun. 2014

Teamledere og ledere fra hele verden tegnede sammen, TomTom leveret en to-dages træning og udvikling event der vil blive husket.

Baggrund

TomTom er verdens førende leverandør af navigationsløsninger. Grundlagt i 1991, har TomTom vokset fra en lille opstart til en multinational, blue chip, børs noteret selskab, med over 3.000 ansatte og kontorer i Europa, Nordamerika, Mellemøsten, Afrika og Asien og Stillehavsområdet.

For at bygge bro mellem virksomhedens hurtige vækst og væksten af deres medarbejdere, bad TomTom Catalyst om at levere flere holdkonkurrencer som del af en to-dages Uddannelse & Udvikling event i Barcelona.

Valg af Catalyst for Uddannelse & Udvikling

" Catalyst er internationalt førende inden for deres felt. Spændende, motiverende og inspirerer mennesker er deres forretning. Catalyst forstod også præcis, hvad vores mål var: at bygge bro og forbedre ikke kun kvaliteten, men den type af kommunikation og interaktion på tværs af de forskellige discipliner i afdelingen - og især på tværs af kulturer. Det var meget vigtigt for os at have folk fra Taiwan, Storbritannien og Holland på event for udviklingsholdet. Ideen var for dem at stoppe med at arbejde i et minut, fokus på teamets behov og dynamik, og skærpe de værktøjer, der ville hjælpe dem til at arbejde smartere og bedre sammen."TomTom Training & Development Officer forklarer, mee hendes egne ord, hvorfor TomTom valgte Catalyst

Sammen skabte vi et program, der var skræddersyet til TomToms mål og målsætninger, og at udstyret kravene i deres arrangement. Dette program omfattede og , Sammen med uddannelse og facilitering.

På dagen

Forud for begivenheden, holdt TomTom mange af detaljerne i det uvisse, da de ønskede at generere nysgerrighed og spænding. Mange af teamlederne og ledere der var samlet i Barcelona havde derfor ingen ide om hvad der vented dem.

I løbet af de to dage, blev hver aktivitet indført ved et segment med teori og fokus på de forskellige måder, hvorpå folk blev tilført energi, træffe beslutninger og mere. Teori blev derefter straks undersøgt i praksis gennem hver af de events og bagefter reflekteret over i en diskussion session.

Du skulle have set deres ansigter! Jeg har arbejdet med næsten alle af dem da vi var tilbage på kontoret, og jeg var forbløffet over, hvordan de kom ud af deres skaller. De har alle lært så meget - trommer, dans - selv de vokale dele! Det var ligesom, 'Wow! Han kan virkelig svinge! De delegerede hos TomTom taler om BeatsWork, den endelige aktivitet

Investeringsafkast

  • Igennem de to dage blev TomToms værdier I virkelig praksis som folk kom i kontakt med den åbenhed, omsorg og synergi, TomTom har til formål at indgyde hele dets organisation.
  • Selv de mest skeptiske af deltagerne blev virkelig involveret, sprogbarrierer var brudt ned, og det blev klart, at hver eneste deltager var en integreret del af holdet.
Jeg ønsker ikke at fortælle for meget, men lad os bare sige, at aktiviteterne er innovative engagerende og en masse sjov. Catalyst investerer en masse i deres arrangementer – og det er hvad der gør dem unikke. Tanken om, at godt teamwork er lig med succes er ikke helt ny, men Catalyst skabte et miljø, hvor denne teoretiske viden bliver til virkelighed på en meget kort periode.TomTom kommentarer til Catalyst Teambuilding

Alle casestudier