Situation Room

Tag kommandoen og få kontrollen!

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Situation Room er et engagerende teambuilding spil. Holdene bliver guidet via en række videoer for at åbne en serie af låste sikkerhedsrum hvori der er placeret en række udfordringer og ressourcer til at løse en top hemmelig efterforskning af en forbrydelse.

Arrangementet er drevet af videobeskeder, der leveres på bestemte tidspunkter under hele spillet for at replikere statusopdateringer i realtid. En nedtællingstimer giver holdene en indikation af den resterende tid indtil næste opdatering. En kasse der indeholder låste rum (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) er central for spillet. Hvert låst rum i kassen giver udfordringer og ressourcer til holdenes videre arbejde med at afkode og løse de oplysninger, der skal sendes til Hovedkvarteret for at stoppe forbrydelsen. En sikker enhed (iPad og Situation Room APP) giver et link til Hovedkvarteret hvor deltagerne indsender deres resultater undervejs.

Læringspointer

I Situation Room udfordres deltagerne til at tænke strategisk og anvende kreative arbejdsmetoder for at forbinde de rigtige personer og oplysninger på det rigtige tidspunkt. Som følge heraf vil deltagerne udvikle en forståelse og påskønnelse af den vigtige rolle, som tværfunktionel kommunikation spiller i situationsorienteret ledelse og høj ydeevne under pres.

Det engagerende tema og omhyggeligt designet udvalg af udfordringer sikrer fuldt engagement fra alle deltagere og en klar udvikling og forståelse af individuelle styrker og svagheder, holddynamik og kraften i teamwork.

Related Testimonial

Vores team deltog i The Situation Room som en del af vores årlige konference med det formål at udvikle situationsstyring og adræt tænkning. Arrangementet var mildt sagt en stor succes. Den læring vi tog med os fra holdevalueringen, såvel som den sjove spiloplevelse var ubeskrivelig! Tak!

PZ Cussons

Anmod om et tilbud