Boom Time

Musikalsk konference ice breaker

20 - 45 minutter
Indendørs
Samarbejde
20 - Ubegrænset

Om

Boom Time er en unik konference isbryder eller hegnsapparat der forener hold som de skaber adrenalinpumpende musik. Denne smitsomme isbryder forvandler ethvert rum konference i en farverig, tempofyldt orkester engagerende, enthusing og energigivende alle. Det er ligesom Guitar Hero på steroider!

Konference deltagere skaber forenet musik med en Boomwhaker. Hvad er en Boomwhacker? Boomwhackers Tuned Slagtøj Tubes er lette, hule, farvekodet, plastikrør, tunet til musikalske pladser efter længde.

Bevæbnet med en Boomwhacker, konferencedeltagere følge en højteknologisk visuel grænseflade, der guider dem i samarbejde med generere en firey symfoni af musik. Den visuelle brugerflade viser farvekodede blokke på tværs af en stor skærm. Deltagerne bruger timing og teamwork til at strejke deres rør og skabe musikalske noter hver gang en farvet blok rammer en nøgle. Som begivenheden skrider frem, tempoet og kompleksiteten vokser; blokke bevæge sig hurtigere og teams reagere mere energisk for at holde rytmen bygningen til en opløftende crescendo.

BoomTime er en billig, omkostningseffektiv måde at antænde teams og energigivende en konference.

Læringspointer

Boom Tiden har vist succes på verdensplan ved antænding konferencer og generere en følelse af spænding og sammenhold i et team. Krav om involvering fra alle personer og samarbejde som en gruppe, denne teambuilding aktivitet nutures åbenhed og teamwork. Dens simpelthen en fantastisk måde for folk at de-stress og have det sjovt med deres kolleger.

Related Testimonial

Hvad der startede som en musikalsk katastrofe, var blevet vendt til et sammenhængende, synkroniseret musikalsk produktion. Deltagerne føler sig summende og begejstret var klar til at starte i deres nationale konference med en følelse af at være en enhed på grund af det de havde opnået sammen!

Office Depot

Anmod om et tilbud