Motivation

Teambuilding programmer der fanger folks følelser, inspirerer, og motiverer for at skab støre dynamik og glæde i teams.

motivate your team

Det kan være svært at skabe ægte og vedvarende motivation i en virksomhed, men hvis det lykkes skaber det en selvforstærkende effekt, der sætter sine spor på alle lag i organisationen. Motivation kommer gennem lidenskab, sjov, og følelser. Det er kun når medarbejderne ser effekten af deres arbejde og ser hvordan de kan gøre en forskel at de virkeligt bliver motiverede.

Mennesker finder deres motivation forskellige steder, med fællesnævneren er at motivation er smitsomt. Motiverede medarbejdere kan trække deres kolleger op og skabe et arbejdsmiljø hvor alle kan finde deres egen motivation. Motivation er kuren mod frustration, når det er svært. Gode ledere giver sig tid til at hjælpe deres ansatte med at finde ud af hvor deres motivation kommer fra - og ved at der r mange måder at finde motivation på.

En god start er anerkendelse af resultater og arbejde - gør medarbejdernes succeser synlige for alle, og sørg for at fokus er på positiv adfærd og ikke negativ. Det sætter gang i en kaskadeeffekt af positive følelser, der hjælper med at holde de ansatte motiverede og holder det sunde arbejdsmiljø vedlige.

Catalyst har en række øvelser der kan hjælpe virksomheden med at motivere og skabe en kultur der holder motivationen ved lige. Vi kan hjælpe med at træne den gode adfærd og illustrere hvad der kan føre til den negative - gennem leg, kurser og teambuilding. Brug os til at inspirere både ledere og medarbejdere til at skabe en virksomhedskultur med masser af motivation og arbejdsglæde.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles