Robot Revolution med sjovt fodboldtema

Udgivet den 29. nov. 2018

EY Asia-Pacific var på udkig efter en helt ny og spændende teambuilding-oplevelse. Aktiviteten ville blive gennemført som en del af deres to dages møder, der skulle afholdes på W Hotel i Bangkok for seniorafdelingen med 50 repræsentanter. Temaet for begivenheden var ”Sådan bliver man FREMTIDENS MASTER BUILDERS!” den teknologiske teambuilding-aktivitet, Robot Revolution, hvor hold samler robotter, laver kapløb og derefter konkurrerer i en sidste holdudfordring.

Hovedformål

  • At opbygge tillid
  • At opbygge stærkere forhold
  • At forstærke kommunikation
  • At se fremad


robot team building with EY


På dagen

Efter to hele dage med møder, vendte EY-repræsentanterne tilbage til mødelokalet efter frokost på W Hotel i Bangkok. Her fandt de robotbygningsstationer og kreative bygningsmaterialer lagt ud på deres borde. Repræsentanterne blev kort sat ind i konteksten, robotternes verden og deres rolle som ”FREMTIDENS MASTER BUILDERS” sætter scenen. Derefter begyndte holdene at bygge deres robotter og en øvelsesbane til kapløb. To-tre holdmedlemmer samlede robotten ved at følge trinvise, grafiske instruktioner på den iPad, hvert hold blev forsynet med. Da de var færdige, brugte de iPad’en til at programmere og kontrollere robotten.

Ét efter ét fik holdene adgang til en arena for at se racerbanen til det endelige kapløb. De skulle huske banen og genskabe den. Med denne kopi af banen, øvede de kapløb rundt på banen. Effektiv planlægning, krystalklar kommunikation og øje for detalje var vigtigt.

Til sidst prægede holdene deres robotter med et simpelt dekorativt element i EYs farver. Som en fodboldtrøje betegnede disse hver robots hold. Derefter samledes de i arenaen for at spille robotfodbold. To hold var i direkte duel i EY fodboldcup.

robot team building with EY

Resultatet

Robot Revolution var en stor succes. Aktiviteten havde et fremadrettet mål, men alligevel i en afslappet atmosfære, hvilket opfordrede deltagerne til at udvikle deres kommunikationsevner. Gennem en sjov, fælles oplevelse gjorde det det muligt for gruppen at udvikle stærkere forhold og opbygge tillid.

Alle casestudier