The Big Picture

Skab et kæmpe mesterværk sammen

1 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
12 - Ubegrænset

Om

The Big Picture sætter kunstnerisk udfoldelse op som teambuilding. Deltagerne deles op i hold, der hver især skal producere et eller flere malerier. Disse malerier skal til sidst sættes sammen til et gigantisk maleri. Hver eneste gruppe har masser at se til imens de producerer deres egne malerier, men der er et twist:

Det bliver hurtigt klart for holdene at deres værker er en del af en større helhed, og holdene bliver nødt til at koordinere med hinanden for at det store, kunstneriske puslespil kan gå op. Big Picture viser på en meget visuel og direkte måde hvad man er i stand til hvis man koordinerer og samarbejder optimalt, og afsløringen af det kæmpestore billede er altid en fascinerende og farverig oplevelse. Den store fernisering af jeres kunstværk er en sand triumf for virksomheden.

Læringspointer

The Big Picture er en fantastisk illustration af hvad man kan opnå når man arbejder sammen. Selvom de forskellige hold arbejder i detaljen, med hvor deres opgave, så er det kun ved at se på det overordnede billede at opgaven kan løses. Det gør samarbejdet til en essentiel og integreret del af processen. Strategi og teamwork er fundamentet i The Big Picture, og deltagerne lærer at forstå hvordan en overordnet strategi kan være med til at gøre deres arbejde bedre og mere effektivt.

Deltagerne lærer at koordinere, udtrykke sig visuelt og se hvordan deres arbejde passer ind i helheden. De producerer et unikt stykke arbejde, hvor alle kan se sig selv som en del af det store resultat.

The Big Picture er udviklet gennem 15 år, til at bedst muligt facilitere kommunikation og teamwork. De mange niveauer af kommunikation, fra mikro til makro, giver deltagerne konkret viden om hvordan store projekter skal køres for at opnå størst mulig succes.

Holde afstand

physical distancing

Fysisk afstand

Denne aktivitet kan designes til at overholde retningslinjerne for fysisk afstand. Vi ændrer programmet for at undgå spilmaterialer og uddelingskopier, der skal sendes rundt mellem deltagerne. Og undgå alt, hvor du skal for tæt på! Vores dygtige facilitatorer vil være der for at guide dine deltagere gennem hele oplevelsen og sikre, at de ikke blot holder sig til social distanceringsprotokol, men at de samtidig har en god læringsoplevelse. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til anbefalede fysiske afstand og dit team.


Related Testimonial

Vi har været rigtig tilfredse med støtten fra både vores første kontakt og Catalyst holdet, der virkelig fik The Big Picture event hævet fra jorden. Det var meget vellykket med varig resultater.

Co-Operative Financial Services

Anmod om et tilbud