The Big Picture

Skab et kæmpe mesterværk sammen

1 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
12 - Ubegrænset

Om

The Big Picture sætter kunstnerisk udfoldelse op som teambuilding. Deltagerne deles op i hold, der hver især skal producere et eller flere malerier. Disse malerier skal til sidst sættes sammen til et gigantisk maleri. Hver eneste gruppe har masser at se til imens de producerer deres egne malerier, men der er et twist:

Det bliver hurtigt klart for holdene at deres værker er en del af en større helhed, og holdene bliver nødt til at koordinere med hinanden for at det store, kunstneriske puslespil kan gå op. Big Picture viser på en meget visuel og direkte måde hvad man er i stand til hvis man koordinerer og samarbejder optimalt, og afsløringen af det kæmpestore billede er altid en fascinerende og farverig oplevelse. Den store fernisering af jeres kunstværk er en sand triumf for virksomheden.

Læringspointer

The Big Picture er en fantastisk illustration af hvad man kan opnå når man arbejder sammen. Selvom de forskellige hold arbejder i detaljen, med hvor deres opgave, så er det kun ved at se på det overordnede billede at opgaven kan løses. Det gør samarbejdet til en essentiel og integreret del af processen. Strategi og teamwork er fundamentet i The Big Picture, og deltagerne lærer at forstå hvordan en overordnet strategi kan være med til at gøre deres arbejde bedre og mere effektivt.

Deltagerne lærer at koordinere, udtrykke sig visuelt og se hvordan deres arbejde passer ind i helheden. De producerer et unikt stykke arbejde, hvor alle kan se sig selv som en del af det store resultat.

The Big Picture er udviklet gennem 15 år, til at bedst muligt facilitere kommunikation og teamwork. De mange niveauer af kommunikation, fra mikro til makro, giver deltagerne konkret viden om hvordan store projekter skal køres for at opnå størst mulig succes.

Related Testimonial

Vi havde det rigtig sjovt. Det var meget lærerigt. Dit team var rigtig dygtige og så professionelle. De vidste, hvad der kræves af dem. EXCO holdet har vist store forandringer og holdånd blandt os selv og vores holdkammerater. Vi er virkelig ser frem til at arbejde med dit team igen i den nærmeste fremtid.

USAID

together apartRemote - Hybrid - Multilocation

This activity has been designed for face-to-face, remote, hybrid and multi-locational teams. If your team is working from home, in different regional office locations or in different countries ask us about the remote or hybrid version of this activity. Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.


Anmod om et tilbud