Velvære

Velvære er en kombination af fysisk, mental og åndelig sundhed.

Velvære på arbejdspladsen er af afgørende betydning for medarbejdernes engagement og præstationer. Da de fleste mennesker på planeten bruger mere tid på at arbejde end noget andet, er wellness på arbejdspladsen det ideelle sted at udvikle sundhedsfremmende praksis.

Forskning viser, at organisationer, som investerer i langsigtede sundheds- og velværestrategier, realiserer kvantificerbare fordele gennem reduceret fravær, større medarbejders entusiasme og anvendelse på arbejde.

Det er vigtigt at etablere en sundhedskultur på arbejdspladsen gennem konsekvent, effektiv og hyppig strategisk kommunikation, som uddanner og motiverer medarbejderne med tillid og ærlighed. En effektiv velværestrategi er afhængig af ledernes engagement om at opretholde sine værdier og være eksemplariske rollemodeller. En organisations fysiske miljø og sociale supportnetværk skal være designet til at fremme velvære.

Teambuilding programmer er en dokumenteret effektiv komponent i wellness strategi på arbejdet. Head to Toe bringer enkel daglig yoga praksis til arbejdspladsen. Two Tribes en udforskning af indfødte sport gør det muligt for alle at blive aktive på lige fod. Programmer såsom Mind to Motion, Global Grooves og One Voice bringer glæde og velvære gennem uhindret, kreativ musik, bevægelse og rytme.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles