Global Festival Game

Sjov sommer musikfestival!

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Holdene repræsenterer en gruppe venner, der tager på en sommer musikfestival. De får adgang til festivalpladsen ved at downloade en app på deres enhed og scanne en QR kode. Pladsen ved The Global Festival har 7 forskellige scener med hver sin musik genre. Holdene skal udforske dem alle. De løser gåder og tager billeder og videoer for at dele deres oplevelse og løse opgaver for at vinde point til holdet. Holdet med flest point til sidst vinder.

Læringspointer

Global Festival Game fremkalder minder og sætter gang i samtalen, hvilket giver fjernarbejder mulighed for at bryde ud af deres roller, interagere med kollegaer og knytte bånd på et uformelt niveau. Spillet opfordrer deltagerne til at forbedre deres evner til at løse problemer og processen omkring det. Ved at lære at indsamle og kommunikere informationen effektivt, ser de et afkast på deres forbedring, når de får point for deres team og viden om musikbranchen. Begrænset tid og ressourcer sætter holddynamikken på prøve og udfordrer dem til at være kreative og se muligheder. Hver zone tillader tildeling af opgaver til specifikke holdmedlemmer, så de kan spille efter deres styrker til den samlede fordel for holdet.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud