Medarbejderengagement

Hvis de ansatte er engagererede og motiverede giver det større succes, større produktivitet og større arbejdsglæde.

At øge engagementet hos en medarbejder kan være en udfordring. Man skal møde medarbejderen der hvor de er, og sørge for at de får de rigtige opgaver, den rigtige træning og det rigtige arbejdsmiljø. Nogen blomstrer under pres, hvor andre skal have tid til at tænke tingene igennem, før de skaber resultater. En god virksomhed forstår at de ansatte er forskellige og at der skal forskellige værktøjer og strategier til at skabe engagement og motivation.

Den moderne ansatte er ikke bare ansat - de ser ofte deres arbejde som noget der skal give mening, enten socialt eller professionelt, for at det er værd at lave. Især moderne vidensarbejdere har sværere og sværere ved micro management og den meget hands-on ledelsesstil der tidligere har givet resultater. Der skal være plads til individet i strukturen, og det er her hvor træningsspil og uddannelse er essentielle værktøjer for at forstå hvordan man kan skabe engagement og motivation.

Det handler om at skabe et anerkendende og åben kultur, hvor barriererne for personlig udvikling og succes er så små som mulige. Ved at træne åbenhed og kommunikation genne spil og lege, kan man få en større forståelse for hvad der driver medarbejderne og bruge de erfaringer til at få dem til at være mere engagerede og motiverede i deres daglige arbejde.


Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles