Chain Reaction TableTop

Byg Storm P-maskiner og skab en kædereaktion af samarbejde

1 - 4 timer
Indendørs
Samarbejde
12 - Ubegrænset

Om

I Chain Reaction skaber deltagerne fjollede, elegante, komplekse og sjove Storm P-maskiner sammen. Hvert hold bygger deres egen del af en større kæde. De skal lave en maskine af dimser og dingenoter, der kan fungere som element i en større helhed.

Chain Reaction viser styrken ved at arbejde fokuseret på et projekt, der til at starte med føles isoleret, men som har sin plads i en større helhed.

Holdene bliver udstyret med kort og tegninger der guider dem og de dele de skal bruge til at bygge maskinerne, men det er kun ved at snakke med de andre hold og koordinere at deres maskine bliver en velfungerende del af det store hele.

Gennem design, tests, justering, samkørsel og koordinering, skaber deltagerne en kæmpe maskine, hvor hver eneste del passer sammen og udfylder sin funktion. Teambuilding bliver til teamkoordinering, når alle skal sørge for at alting spiller sammen. Det er et mikrokosmos af hurtig projektstyring, læring fra øjeblik til øjeblik og glæden ved at kunne lave et samlet, velfungerende resultat. Det er en teambuildingøvelse der viser hvordan man gør alle led i kæden stærke.

Læringspointer

Chain Reaction lærer hold at designe ud fra de ressourcer de har tilgængelige, og lærer dem at tage højde for at deres designs skal være kompatible med resten af gruppernes.

Man skal tænke ud af boksen og skabe det bedste resultat man kan, men forstå at løsningen skal passe til resten af strukturen.

Det kræver vidensdeling med andre hold, det kræver målrettet og solid planlægning, og det giver indsigt i hvordan man arbejder med begrænsede ressourcer.

Hele designprocessen illustrerer på bedste vis hvordan man udvikle og finpudse sit produkt indtil man har noget som fungerer perfekt.

Related Testimonial

Hvad teamet bedste kunne lide ved Chain Reaction udfordringen, var at knytte de tabeller, som ofte er et problem i deres daglige arbejde: hvordan man forbinder sig til en kollega fra en anden afdeling. Jeg kan på det højeste anbefale "Chain Reaction and Catalyst China, Team Building Asia.

Juergen Heise
Lehvoss Group

together apartRemote - Hybrid - Multilocation

This activity has been designed for face-to-face, remote, hybrid and multi-locational teams. If your team is working from home, in different regional office locations or in different countries ask us about the remote or hybrid version of this activity. Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.


Anmod om et tilbud