BeatsWork

Inspirerende teambuilding med trommespil

1 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
20 - Ubegrænset

Om

BeatsWork er den mest spændende teambuilding aktivitet. Ved at bruge de smitsomme rytmer fra samba, forvandler BeatsWork en gruppe af individer til et gigantisk slagtøjsband. – med hver person, der spiller en rolle, i tid og på kommando. Oprindeligt designet af Catalyst Global for 25 år siden, denne teambuilding aktivitet er designet til at inspirere og underholde. 

Hvordan virker det

Startende i små grupper med en professionel perkussionist, dit team undervises grundlæggende i samba rytmer og pauser. Gennem en række rytmiske opvarmningsøvelser, de vil snart skifte til rigtige instrumenter, hvor hver gruppe lære de forskellige instrumenter og rytmer at kende. Som tilliden og evnerne vokser, bliver grupperne samlet, som en forberedelse til en fantastisk og pulserende finale af episke proportioner.

Med BeatsWork er alle involveret. Selv de mest reserverede karakterer, stråler snart fra øre til øre, mens de stamper, slår, ryster og trommer i rytme med deres kolleger. Den perfekte eksempel på at gruppearbejde er p[ sit bedste, BeatsWork viser, at når individer arbejder sammen om rytmer som et team, bliver de en ustoppelig kraft.

Hvorfor trommespil med Catalyst Global Team Building?

Da vi er ophavsmændene til denne kraftfulde teambuilding oplevelse, tror vi, at vi er de bedste og mest erfarne leverandører af tromle baseret teambuilding. Vi var de første til at introducere "Corporate Samba" til England, og nu mere end en kvart million mennesker har trommet med Catalyst Global og dets partnere over hele kloden – det er over 500.000 trommestikker der er blevet brugt og 250.000 hjerter, der har slået som et.

Hvis ;nsket om at skabe en følelse af sammenhold og fælles præstation er vigtigt for dig, frigøre dit team med BeatsWork – det vil bringe det bedste frem i dem.

Læringspointer

Der er mange paralleller til virksomhedsstrukturer i flere lag af vertikal og horisontal integration, der kræves for at skabe denne utrolige Beatswork finale. Dette slagkraftige program viser betydningen af standardprocedurer i konsekvent at opnå ekspertise. Når hver enkelt deltager og team opfylder deres rolle og arbejder i synergi, vil gruppen som helhed have succes. Dette skaber et resultat der er større end summen af den individuelle indsats og et mindeværdig eksempel på magt fokuseret på fælles formål.

CSR-udbytte

Har du oplevet Beatswork og er du blevet blæst væk af en følelse af enhed, i denne event? Hvad med at dele denne positive oplevelse med et bredere community? Spørg de interne frivillige om at organisere og fremme denne event med værdige grupper i lokalområdet – oprette et sponsoreret Samba Band, og spil på børneafdeling på det lokale hospital eller plejehjem.  Dine måde at give de fantastiske resultater af den smitsomme teambuilding aktivitet, er kun begrænset af fantasien!

Related Testimonial

Du skulle have set deres ansigter! Jeg arbejdede med næsten alle dem på kontoret, og jeg var forbløffet over, hvordan de kom ud af deres skaller. De begynde alle sammen med ders - tromme danse - selv de vokale dele! Det var ligesom, 'Wow! Han kan virkelig svinge!

TomTom

Anmod om et tilbud