Mod

Modige hold trives i et miljø med følelse af tilhør, tillid og integritet.

courageous teams

Modige hold trives i et miljø med følelse af tilhør, tillid og integritet. De udviser initiativ til at påtage sig mere komplekse projekter sammen for at opnå mere. Sammen holder de ud, når de konfronteres med udfordringer og står over for forandring uden frygt.

Modige medarbejdere har selvtillid. De prøver mere, stoler mere på og diskuterer mere åbent. Som del af et hold føler de sig værdsat og værdsætter andre. Enkeltpersoner, der føler sig betroede og støttet af deres team, bevæger sig ud af deres komfortzone og står over for nye udfordringer.

Mod tager tid og praksis at udvikle. Og holdledere spiller en vigtig rolle. Ledere bør udvise en positiv holdning og tilskynde alle teammedlemmer til at tale villigt op og kommunikere deres ideer. Gør aktiv lytning til en vane. Vis interesse for andres meninger ved at stille spørgsmål. Gør en dyd ud af at pleje et miljø, hvor det er OK ikke at kende svaret. Hvor alle føler sig inkluderet, og deres mening værdsættes kreativitet, og diskussion flyder.

Ledere skal fremme åbenhed og ærlig kommunikation, der fokuserer på løsninger. Giv støtte til teammedlemmer, der tør drøfte, hvad der ikke fungerer, og rejse potentielt følsomme emner. Ved at muliggøre modet til at tale op vil teamet kunne bevæge sig gennem problemer, finde løsninger og tage modige beslutninger.

Det er vigtigt at skabe muligheder for at lære hvert teammedlem at kende og samtidig kende den værdi og de færdigheder, de bidrager til teamet med. Forståelse og vurdering af individuelle talenter i gruppen gør det muligt for holdene at foretage en grundig og nøjagtig evaluering af muligheder og møde udfordringer med mål. Gennem tid og fælles oplevelser kan de reflektere over fortiden for rationelt at vurdere risiko, træffe beslutninger i samarbejde og undgå udslæt, uproduktive handlinger.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os