Orchestrate!

Team spiller som symfoniorkester i 2 timer!

2 - 3 timer
Indendørs
Samarbejde
40 - Ubegrænset

Om

En kraftfuld og følelsesmæssige musikalske udfordring med delegerede kommer under dirigentstokken som et symfoniorkester.

De sagde det ikke kunne lade sig gøre. De sagde det ikke var muligt. De sagde, vi var skøre. Men vi har gjort det og viste det er muligt at vende en gruppe af mennesker uden musikalske evner til en reel symfoniorkester i løbet af 90 minutter. Dette er orkestrere! -. En sensationel teambuilding oplevelse, der vil forvandle dit folk og bringe dem sammen som aldrig før

En symfoni orkester er formentlig en af ​​de bedste eksempler på en team, der arbejder som en. Følelsesmæssigt og kreativt spillerne skal tunet ind på hinanden, og folk gør forskellige opgaver skal arbejde sammen mod et fælles mål. Det er en oplevelse, som indtil nu kun har været til rådighed for den dedikerede musiker.

Vores spirende protegéer vil lære at spille rigtige instrumenter, herunder strygere, træblæsere, messing og slagtøj. Når instrumenterne er blevet valgt, vil de delegerede arbejde i separate afsnit under vejledning af eksperter musikere. Når dygtige vil de så komme sammen som en mægtig symfoni orkester under ledelse af dirigenten til at spille en specielt skrevet, fem minutter lange stykke musik. Effekten er elektrificerende.

 

Læringspointer

Orchestrate! er uden tvivl en af ​​vores mest krævende og udfordrende begivenheder. Det vil strække dine folk til deres fulde potentiale og ud over de opfattede begrænsninger. Det vil kræve hårdt arbejde, samlede koncentration og ægte teamwork. Men, så hårdt som denne udfordring er, belønningen er en oplevelse, som aldrig vil blive glemt. De siger musik har magt til at flytte folk.

Orkestrere! kan flytte dit team til at opnå noget.

CSR-udbytte

Orchestrate is a totally unforgettable extravaganza where participants feel truly uplifted. Why not share some of that feeling? Invite others to join you and sponsor their place in the Orchestra. Are you affiliated to an external organisation with individuals who would really appreciate this opportunity? Prior to the event you may wish to set up competitions with local schools where pupils can earn their seat. Consider donating a number of classical instruments after the event.

Related Testimonial

Det var den sjoveste oplevelse jeg har haft i mange år, og jeg tror at konceptet er en genistreg. I slutningen af showet havde jeg en enorm følelse af præstation. Det var meget imponerende.

Dominic Rudd
Samaritans

Anmod om et tilbud