Quickfire

Kreative, mentale og aktive opgaver

30 minutter - 4 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Quickfire er en digital platform spækket med sjove udfordringer, hvor hold skal vurdere deres egne evner indenfor opgaveløsning, samarbejde og kreativitet når de skal vælge hvilke opgaver de vil arbejde med.

Rummet syder af energi, latter og kreativitet, når deltagerne slipper deres engagement og teamspirit løs.Det er deltagerne selv der bestemmer rækkefølgen samt hvilke opgaver de ønsker at løse. Der udvælges øvelser som passer til teamets sammensætning, præferencer og ambitioner. Ved udførslen af disse øvelser samler teamet således point. Øvelserne er et overflødighedshorn af kreative, sjove, underholdende og anderledes teambuilding-opgaver der garanterer høj energi, masser af sjov og en perlerække af relevante pointer.

Læringspointer

Quickfire handler om risikovurdering - hver eneste opgave koster holdet point, men giver point når den bliver løst. Vil holdet fokusere på nemme opgaver med et mindre afkast, eller satse på sværere opgaver, der er mere tidskrævende og mere givende?

Undervejs får holdet en forståelse for deres styrker og svagheder, og kan begynde at vurdere opgaver ud fra deres samlede kompetencer. Hver eneste medlem byder ind med deres unikke sammensætning af kompetencer, og undervejs stiger selvtilliden og den fælles tiltro til hinanden i takt med at holdet løser opgaver.

Related Testimonial

Vi fokuserede på teamdynamik, færdigheder og roller i vores team. Quickfire var fantastisk til at hjælpe folk til at genkende deres egne styrker og svagheder, og at værdsætte dem i andre. Vi har set en betydelig forskel på, hvordan folk kommunikerer og arbejder med hinanden siden aktiviteten.

Novartis

Anmod om et tilbud