Konkurrence Mindset

Få den rette balance i sund konkurrence for at skabe succes i dine team.

competitive spirit

Konkurrence medfører, at folk gør deres bedste for at det skal lykkes, men det kan også føre til en giftig ego mentalitet, som underminerer og ødelægger holdets mål og virksomhedskultur.

Kompetente salgschefer skaber en vinderkultur. De vælger sympatiske men konkurrencedygtige, succesorienterede individer og hjælper dem med at forstå hvordan de klarer sig i forhold til deres kolleger. De skaber et miljø, der udfordrer enkeltpersoner til at konkurrere med sig selv. Der altid søger efter at gøre deres bedste, men med friheden til at træde ud af deres komfort zone og stræbe efter personlig forbedring, der rammer højere og højere mål.

Sikre at et konkurrencepræget miljø forbliver sund, at fokusere og skabe individuelle ansvar for de store mål for hele holdet. Finder måder at opmuntre enkeltpersoner til at forbinde deres personlige mål med virksomhedens. Fejr holdresultater såvel som individuelle. Opmuntre enkeltpersoner til at dele deres personlige og faglige mål med gruppen, så de kan se hinanden som enkeltpersoner, fejre succes og hjælpe hinanden med at nå deres fælles mål.

Teambuilding aktiviteter er en fantastisk måde at lette op på et konkurrencepræget miljø og skabe sjove udfordringer i en virksomhedskultur.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles