disruptive innovation at hr summit

Disruptive innovation på HR topmøde 2016

Udgivet den 23. maj 2016 af Stuart Harris

Det for nylige HR topmøde blev afholdt i Hong Kong kongres- og messecenter, var en summende begivenhed med delegerede tal nåede mere end 2.500 per dag. Disruptive innovation var et vigtigt emne. Premieren på den længe ventede lederuddannelse og teambuilding tablet baseret program, Peak Performance fra Catalyst Global trak stor opmærksomhed.

Peak Performance

Peak  Performance er et kompetitiv spil, disse team styre ressourcer og overvåger betingelser da de instruere deres guider op på Mount Everest til topmøde og vende tilbage til basislejren på en 18 dages ekspedition. Tænk filmene som Everest eller Sherpa.Hvert team ser mulighederne og gør deres valg via team tablet. Klatrebetingelser, såsom, højde og vejr bliver projiceres på en centraliseret skærm, sammen med de overordnede holdninger af alle teams i spillet, for at holde konkurrencen øget igennem hele spillet. Alle disse seriøse beslutninger der gør det indvendte med muntre fysiske aktiviteter såsom at udstoppe en sovepose, komme ind i en klatresele med bind for øjnene og pitching et telt!

Betydningen af erfaringsbaseret læring som et værktøj For at opnå individuelle og organisatoriske ændringer bør ikke undervurderes. I et normalt arbejdsmiljø er medarbejdere ofte bundet af frygt for fiasko. Forskning viser, at med erfaringsbaseret læring uden for arbejdspladsen, vil deltagerne opleve læring på kortere tid ved brug af engagerende temaer, følbare komponenter, sjove og relevante links til deres virksomhedsmiljø.

I følge oplevelsen, bruger deltagerne reflekterende observation til at identificere, hvad der skete under øvelsen, hvilke beslutninger de gjorde og konsekvenserne af disse beslutninger. Parallel til den virkelige forretningsverden, er deltagerne i stand til at lave permanent, effektivt ændringer i adfærd ved fuldt at forstå konsekvenserne af deres valg og tage ansvar for dem.

FreshBiz Game

Disruptive Innovation var også i fokus på FreshBiz seminar i HR Learning Theatre med deltagelse af 3 gange ekspandering i løbet af de allokerede steder! David Simpson fra Team Building Asia, guided deltagere gennem FreshBiz, et sjovt og spil baseret workshop, der er designet til at øge teamwork og kreativitet på mindre end 90 minutter. Til dato, FreshBiz har påvirket livet for over 35.000 mennesker i 20 lande. Og det var ikke anderledes på HR topmødet. Deltagerne demonstreret indsigt i effekten af samarbejdet, kreativitet og proaktiv selvstændig tænkning, som de fik fra spillet. FreshBiz er etableringen af Ronen Gafni og Simcha Gluck og tilgængelig globalt via Catalyst Globalt network.

Go Team

I en anden drejning til Disruptive Innovation, Team Building Asia designe et skræddersyet “Treasure Hunt” for at tilskynde dybere engagement på HR topmødet. Med en iPad der fik installeret det populære Go Team app blev deltagerne guidet rundt. Ved ankomsten til en stand, de blev udfordret til at interagere og besvare 3-4 tilpassede spørgsmål, specifikke for dette selskabs levering af tjenesteydelser. Alle var enige om det var en sjov og unik måde at udforske HR topmødet i Hongkong.

Stuart Harris

Co-Founder and Managing Director at Team Building Asia

Stuart Harris has built team Team Building Asia into Asia's most prestigious and effective team building company.

Alle artikler

Foreslået litteratur