Procesforbedring

Procesforbedring består af metoden til at identificere, analysere og derefter forbedre en proces.

Effektivitet definerer i hvilket omfang processen udføres i forhold til sit fulde potentiale. Procesforbedring af metoden til at identificere, analysere og derefter forbedre en proces til forbedring af produktets eller tjenesteydelsens effektivitet, omkostning og kvalitet. Dette resulterer generelt i at ændre opgaver og processer og/eller tilføje yderligere processer til forbedring af effektiviteten.

Medarbejdere der har mange års kendskab til systemer, har en tendens til at klamre sig til nuværende processer, uanset om de har en erkendelse af nødvendigheden af forandring eller ej. At købe medarbejdere i de tidlige stadier af procesforbedring kan føre til en glattere overgang. Erfaringsmæssige forretningsspil og teambuilding aktiviteter er en fantastisk måde at skabe erkendelse på, som kan føre til øget effektivitet.

Catalyst team building produkt, Need 4 Speed, som kræver, at holdene skal konstruere miniaturebiler, fra en samling af dele, der gentagne gange stræber efter at forbedre deres tid og nøjagtighed, er en sjov og engagerende øvelse, der fremhæver fordelene ved procesforbedring. Holdene konkurrerer mod hinanden med de scoringer, der åbnes på et leaderboard, hvilket tvinger konkurrencen til at øge sin vilje til at ændre sig. Derudover fremmer en gennemsnitlig præstationsevaluering i alle team et samarbejde med hensyn til at dele bedste praksis, overføre færdigheder og øge den samlede effektivitet.

Forskning vidner om evnen til at udforme en sådan proces for at overføre læringer tilbage til arbejdspladsen, hvilket resulterer i større accept af forandring og involvering i den nødvendige procesforbedring.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles