Game Day i Brasilien med Bot Creations

Udgivet den 23. sep. 2018 af Alain Segers

Bot Creations blev vist frem ved den tredje Game Day-begivenhed i Brasilien. Game Day er en gratis spil-prøvesmagning arrangeret af Conquistar - Catalyst Brazil, medlem af Integração Group. Der blev præsenteret tre nye spil på Game Day i maj, hvoraf det ene var den helt nye “Bot Creation”.

Bot Creations at Game Day

Bot Creation er et teambuilding-spil, hvor holdene designer og samler en robot. For at få succes skal roboten have specifikke egenskaber og være i stand til at gennemføre visse opgaver i en finale mod andre holds robotter.

Baseret på designtænkning, lærer Bot Creation holdene at designe til formålet. Hvilke stykker skal vi bruge til at få bot’en til at udføre opgaven? Og med begrænsede ressourcer udfordres hold til at anvende sparsommelig innovation i opgaven. Da robotten skal testes og modificeres for at udvikle en effektiv fungerende robot, skærpes færdighederne i samarbejdsprocessen.

Game Day Brazil

Bot Creators kan skræddersys til at passe til de ønskede læringsresultater. Fra samarbejdsudfordringer, hvor alle bots skal arbejde sammen for at udføre til konkurrenceprægede udfordringer. Tag for eksempel Sumobrydning-stilen – slå ud af ringen. Ligesom adræthed og fleksibilitet hos nutidens Sumo, i modsætning til deres mindre smidige større forgængere, kan vinderen muligvis ende med at være en lille mere smidig bot.

Bot Creations at Game Day

På Game Day var den sidste udfordring for Bot Creators et løb omkring en udfordrende forhindringsbane. Igen var det ikke blot den hastighed, der var krævet fra en stor motor. Adræthed og lethed til at navigere i forhindringerne viste sig at være en vigtig designfunktion.

Deltagere på Game Day hyldede Bot Creations som et "nu" produkt. Det er en engagerende og fornøjelig teambuilding-aktivitet, der udfordrer effektiv kommunikation, teamdynamik og innovativ tænkning - som alle er meget relevante for moderne hold.

Alle casestudier