Animate

Lav et digital stop-motion animation sekvens

2 - 4 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
10 - 100

Om

Er du fortrolig med stop motion animation? Dens teknikken med at flytte et objekt i små intervaller mellem individuelt fotograferet rammer for at skabe en illusion af bevægelse, når rammerne afspilles i en kontinuerlig sekvens.

Animate er en sjov og kreativ teambuilding begivenhed baseret omkring denne fantastiske stop motion-teknologi.

Grupper er udfordret til at skabe en unik digital stop-motion animation sekvens baseret omkring et tema. Temaer kan skræddersyes til dit team, projekt eller virksomhed.

Animate begynder med hold skaber en "storyboard" af den endelige ønskede resultat af deres stop-motion animation. Holdene så i deres animation studie, tage de genstande af deres animation og digitalt at optage dem bevæger sig gennem en række små sekventielle trin. Når du er færdig, holdet afspille deres video for at se deres stop-motion animation historie kommer til live, med givende og ofte hillarious resultater.

 

Læringspointer

I Animate, alle har en rolle at spille. Som enhver filmskaber vil bekræfte, kommunikation, planlægning og koordinering er væsentlige elementer i filmproduktion. Alle store færdigheder til at forbedre i din gruppe!

Animate hjælper med at bringe forretningsmæssige målsætninger, produktlanceringer og centrale budskaber til live i en sjov og tankevækkende måde. Temaet sætter rammen, men mulighederne historie / besked er kun begrænset af fantasien af hvert hold. Som i ord Frank Capra:

"... Der er ingen regler i filmproduktion Kun synder Og dødssynd er sløvhed"

Related Testimonial

En stor TAK til dig og dit team for at gøre Animate-arrangementet helt usædvanligt. Jeg tror, at kandidaterne har et så godt indtryk af Investec og vores "særpræg". Du forstår virkelig Investec og din passion og energi er overvældende. Vi ser frem til at arbejde sammen igen.

Investec Bank

Anmod om et tilbud