ibuild

Sæt gang i holdkommunikation

1.5 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

I denne stærkt engagerende aktivitet ligger fokus på effektiv kommunikation og samarbejde. Hver enkelt deltager spiller i aktiviteten en afgørende rolle for teamets succes. Deltagerne er opdelt i små grupper og tildeles en særlig rolle i kommunikationskæden. Målet er at reproducere en model ved hjælpe af teamwork kommunikation og engagement. lærerig og energisk kommunikations aktivitet.

Læringspointer

ibuild er en forenende oplevelse med stærke resultater der har fokus på vigtigheden af sprog, feedback og skabelsen af en trinvis projektstrategi. De strenge regler er designet specifikt til at understrege de vigtigste principper for nøjagtig formidling af information. Ibuild er en fantastisk måde at forbedre interne kommunikationsfærdigheder mellem forskellige firmagrupper eller afdelinger, samt kundekommunikation. Ibuild-aktiviteten efterfølges af en debrief, hvor deltagerne opfordres til at dele deres erfaringer og konkludere på aktiviteten.

Related Testimonial

IBuild var en utrolig effektiv måde at fokusere på, hvordan vi bruger sprog - både hvordan vi taler men også vores kropssprog. Super sjov og engagerende. Det gjorde os mere opmærksomme på den måde, vi engagerer os med hinanden.

Ferring

Anmod om et tilbud