ibuild

Sæt gang i holdkommunikation

1.5 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

I denne stærkt engagerende aktivitet ligger fokus på effektiv kommunikation og samarbejde. Hver enkelt deltager spiller i aktiviteten en afgørende rolle for teamets succes. Deltagerne er opdelt i små grupper og tildeles en særlig rolle i kommunikationskæden. Målet er at reproducere en model ved hjælpe af teamwork kommunikation og engagement. lærerig og energisk kommunikations aktivitet.

Læringspointer

ibuild er en forenende oplevelse med stærke resultater der har fokus på vigtigheden af sprog, feedback og skabelsen af en trinvis projektstrategi. De strenge regler er designet specifikt til at understrege de vigtigste principper for nøjagtig formidling af information. Ibuild er en fantastisk måde at forbedre interne kommunikationsfærdigheder mellem forskellige firmagrupper eller afdelinger, samt kundekommunikation. Ibuild-aktiviteten efterfølges af en debrief, hvor deltagerne opfordres til at dele deres erfaringer og konkludere på aktiviteten.

Related Testimonial

IBuild var en utrolig effektiv måde at fokusere på, hvordan vi bruger sprog - både hvordan vi taler men også vores kropssprog. Super sjov og engagerende. Det gjorde os mere opmærksomme på den måde, vi engagerer os med hinanden.

Ferring

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Så er der endelig et produkt der er skabt til at facilitere relateringen af post-event læringerne. For at forstærke og strukturere lærings pointerne fra jeres teambuilding aktivitet har vi udviklet dette lærings værktøj der er designet som en app med en justerbar backend. Ved at bruge Team Assessment Tool vil i opleve en endnu bedre udnyttelse af jeres kulturelle fordele samt få en måde at strukturere de bløde indsatsområder

Find Out MoreAnmod om et tilbud