The infinite loop

Træd ind i en ny verden af teambuilding med Virtual Reality

Udgivet den 14. apr. 2019 af Jonathan Hazley

Teambuilding har altid været en nødvendig del, for at skabe et positivt arbejdsmiljø. Der er mange fordele i at opmuntre personalet til at arbejde godt sammen, til at lære og forstå hinandens styrker og svagheder og for at sikre, at alle trives i et sundt og godt arbejdsmiljø. Teambuilding kan bruges til at forbedre kommunikation, forbedre tidsstyring og at styrke båndet mellem enkeltpersoner, når de konkurrerer mod hinanden eller samarbejder om at slå det andet team.

networking team building

Hvorfor teambuilding?

Teambuilding tilskynder deltagelse mellem medarbejdere og kan hjælpe nyankomne med at nedbryde barrierer, der giver et mere afslappet miljø til at socialisere sig.

Men hvis du forsøger at opmuntre et tilbageholdende medlem af holdet til at deltage i en teambuilding oplevelse, vil du ofte opleve, at de er fokuseret på de negative aspekter, såsom at tage en pause eller en uvilje mod at blive involveret i sociale aktiviteter.

Teambuilding er en fremragende metode til at skabe en bedre kommunikation inden for dit team, det er en god ide at snakke med dine medarbejdere før du organiserer en teambuilding event. Forhør dig om en foretrukket dato eller tidspunkt for arrangementet og diskuter om det er nødvendigt med tid til opfølgningsarbejde.

Alternativt, hvis dato og klokkeslæt bliver fastsat på grund af eksterne påvirkninger, prøv at få dit team involveret på andre måder. For eksempel kunne du sende event ideer eller inspiration for teambuilding muligheder og få holdene til at stemme om, hvad de gerne vil deltage i.

God kommunikation starter mellem ledelsen og deres medarbejdere. Når dette er blevet etableret, har du mere støtte til at arrangere en teambuilding event med alle om bord.

Flat out F1

Gør det spændende at deltage i teambuilding

I stedet for at falde tilbage på traditionelle teambuilding aktiviteter, bør din event fremme spænding. Ideelt set bør det være noget nyt eller anderledes - såvel som at tilbyde den helt rigtige konkurrenceånd!

Moderne teambygning gør det muligt. Med muligheder for at bygge og køre i biler, inklusive en F1 racerbil og en regatta båd for at lære hele dit team at spille orkestermusik sammen eller endda at slå tiden og flygte fra en række vanskelige situationer, dette gør nutidens teambuilding ubegrænset.

Teambuilding skal være spændende! Når du nævner teambuilding til dine medarbejdere, bør du få et højt hurraråb og en snak interesse og forventning. Hvis du får et kor af stønner eller suk, kan det være nødvendigt at revidere din tilgang til teambuilding og, hvor det er muligt, skal du få hele arbejdsstyrken involveret. På denne måde for alle følelsen af, at deres mening tæller, selvom det bare er en hurtig stemme for en aktivitet.

red alert

Teknologi i teambuilding

Nutidens teambuilding tilbyder muligheder for teknologiske teambuilding aktiviteter, der omfatter spændende gadgets og dimser, der tager teambuilding ud fra rent fysiske eller mentale udfordringer for at indarbejde en helt digital tilgang

Vores teamsamarbejde event, Red Alert, er et godt eksempel på, hvordan du kan gamification din teambuilding oplevelse med teknologi. Hvert team får en kasse, der indeholder seks udfordringer, teknologiske puslespil, som holdende skal løse for at stoppe en destruktiv computervirus, der vil slette systemet. Da hver kasse i rummet skal løses for at fuldføre opgaven, skal holdene vende sig mod hinanden og samarbejde om at få sat virussen i karantæne.

Spillet tilskynder til udvikling af færdigheder, herunder strategisk tænkning, tidsstyring og innovation, dog vil medarbejdere hurtigt glemme, hvilke færdigheder de har brug for at udvikle, da de fordyber sig i det sjove af dette teknologiske puslespil.

The infinite loop

Det næste skridt i teambuilding

Vi inviterer dig til at prøve fremtiden for teambuilding - virtual reality.

Virtual reality teambuilding giver medarbejderne mulighed for at træde ind i en ny verden, en digital verden, hvor reglerne i den virkelige verden ikke længere gælder. Virtual reality-spil er blevet udviklet, så du kan flyve og male i 3D, at stå på toppen af verden eller endda transportere dig til fremtiden - potentialet er virkelig ubegrænset.

Virtual reality er den næste udvikling i teambuilding og dine medarbejdere vil uden tvivl blive begejstret for at give vores mere usædvanlige teambuilding event en prøve.

The infinite loop

Infinite Loop – Virtual Reality teambuilding

Infinite Loop er vores helt nye virtual reality teambuilding event Dette er en fantastisk måde at fremme personlige- og teamfærdigheder på forskellige områder, herunder networking, samarbejde, konflikthåndtering, strategisk tænkning, engagement og tidsstyring.

Personalet bliver opdelt i team af white-hat hackere, der har fået en superhemmelig mission der involverer at hoppe mellem den virkelige verden og den virtuelle verden for at redde en mand, der er blevet fanget i VR.

Holdene vil modtage et enkelt VR-headset, der giver et holdmedlem mulighed for at "besøge" den virtuelle verden. Her skal de beskrive deres omgivelser til de andre teammedlemmer så de kan prøve deres bedste for at løse det virkelige verdens puslespil, oplåse en række døre og hjælpe den fangede spiller fri fra hans virtuelle fængsel.

Holdene skal konkurrere mod hinanden og de kan se deres fremgang i forhold til de konkurrerende hold på hovedskærmen.

The infinite loop

Book din næste teambuilding event

Hvis dine medarbejdere aldrig har oplevet VR før, eller hvis du vil opmuntre til spænding og forventning til en teambuilding dag, er denne event du skal at booke!

Mens virtual reality er gradvist ved at blive mere forbrugervenlig, Nogle mennesker afskrækkes af høje priser og behovet for mange VR-systemer for at få en professionel oplevelse. Vores VR teambuilding event gør det muligt for dine medarbejdere at bruge nogle fantastiske teknologiske værktøjer, samtidig med at de får værdifulde færdigheder og opnår den rigtige personlige udvikling.

Hvis du er interesseret i at booke en VR-teambuilding dag eller gerne vil vide mere om vores andre teknologiorienterede teambuilding event, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam via vores kontakt os side.

Jonathan Hazley

Administrerende direktør hos Team Challenge Company

Har en lidenskab for at skabe, designe og levere unikke teambuilding programmer for at udvikle teams for virksomheder over hele Storbritannien.

Alle artikler

Foreslået litteratur