Transformativ tænkning

Forbinder dig med, hvem du er, og hvordan du udfører

people playing as an orchestra for the first time in Catalyst team building activity Orchestrate

Transformativ tænkning gør det muligt for enkeltpersoner og team at skabe forandring, yde deres bedste og opnå vedvarende succes. Som et team er transformativ tænkning baseret på fælles vision, ansvarlighed og autenticitet. De fleste mennesker har selvbegrænsende trossystemer hvilket gør dem til at stræbe efter at gøre mere og få mere.

Transformativ tænkning i et team er ofte en afspejling af en transformationsleder. Disse er ledere, som overstiger grundlæggende ledelsesopgaver af en god leder, der styrer, overvåger, organiserer arbejde og overvåger præstationer. De skaber et fundament for succes med klart kommunikeret vision og en struktureret handlingsplan til realisering af mål.

Da transformativ tænkning handler om at forbinde med hvem der er med og hvordan de udfører, skal transformationsledere have en personlig lederstil. De forstår individernes arbejdsstil i deres team og tildeler opgaver, motiverer og takler fejl på en personlig måde, der passer til den enkelte. De hjælper teammedlemmer med at opdage det bedste i sig selv, og hjælpe dem med at optimere deres præstationer.

Transformationsledere er store forbilleder, der handler med integritet og passion både i handlinger og tale. Gennem selvbevidst kommunikation om passion og positivitet inspirerer de en "vi-kan-gøre" holdning. De lytter til deres team, der fremmer et miljø, hvor kreativ tænkning og innovation opmuntres. På denne måde fremmer de agile tænkning og fjerner hindringer for forandring.

Teambuilding programmer kan bruges som en vigtig reflekterende metafor af processen med at opnå store ting gennem transformativ tænkning. Catalyst teambuilding program Orchestrate, hvor holdene lærer at spille sammen som et orkester på mindre end 2 timer er et sådant eksempel. Begrænsende overbevisninger udfordres, og selvtillid bliver opbygget ved at fuldføre noget ud over det normale gennem en struktureret handlingsplan. Desuden i dette tilfælde kraften i at spille sammen som en har sit eget sind, der transformerer transformative resultater.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles