Orchestrate! Jubilæum Showcase

Udgivet den 11. maj 2010 af Mark Davenport

For at fejre succesen med sådan en virkelig enestående begivenhed, vores partnere Catalyst Teambuilding UK udfordrede mere end 130 kunder og agenter til at deltage i Orchestrate!

Arrangementet blev afholdt i samarbejde med Eventia (The Events Industry Association) og fandt sted på den verdensberømte Barbican Hall, hjemsted for London Symphony Orchestra. Aftenen gav mulighed for købere og arrangører at opleve Orchestrate! første hånd.

Denne unikke øvelse bruger symfoniorkester som metafor for arbejdspladsen, så ikke-musikere adgang til rigtige instrumenter, en leder og en specielt sammensat stykke musik.

Jeg vil bare gerne sige, hvor sjovt det udstillingsvindue var på Barbican sidste aften. Det var en virkelig en spændende oplevelse, at være en del af dette spændende udstillingsvindue. Jeg er selv musiker, men troede ikke på den måde, som du bragte en uensartet gruppe af mennesker sammen, med næsten ingen musikalsk oplevelse, til at udføre, et stykke i sådan en kort tid var fantastisk.Jeg vil helt sikkert overveje denne type events, ved planlægning af fremtidige teambuilding arrangementer med BT.Judith Weekes, Business Support Manager, BT
Aftenen var en overvældende succes med holdet bag Orchestrate! fuldt demonstrere anvendelsen af et effektivt redskab til at engagere delegerede og bringe inspirerende virksomheds værdier til live.Izania Downie, Administrerende direktør, Eventia

Alle casestudier