Kontor produkter Depot Boom Time

Udgivet den 3. maj 2015

120 medarbejder fra kontorprodukt depotet fra hele New Zealand afholdt for nylig deres nationale konference på Trinity Wharf, Tauranga på den nordlige ø i New Zealand. Arrangørerne valgte Team Up Events for at fremme Catalyst Globals tempofyldt ice breaker Boom Tid til kick-off arrangementet på en høj!

120 Office Products Depot medarbejdere fra hele New Zealand afholdt for nylig deres nationale konference på Trinity Wharf, Tauranga på den nordlige ø i New Zealand. Arrangørerne valgte Team Up Events for at lette Catalyst Globals tempofyldt ice breaker Boom Time for at sparke begivenheden i gang fra en høj!

Hvad skete der?

I Boom Time, lærer deltagerne at udføre en sammenhængende musikalsk præstation på under 20 minutter. Som forberedelse til den kommende udfordring, bevæbnet med "BOOM WHACKERS" de delegerede startede ved at deltage i en varm op aktivitet af Team Up Events nøgle facilitator. 

Når de delegerede var okay med målene for aktiviteten, lancerede de en kompleks "Guitar Hero-stil" uddannelsesproces for at udvikle deres rytme og timing færdigheder. 

Først på aftenen, udførte de delegerede en kollaborativ gengivelse til den opløftende melodi af Black Eyed Peas "Jeg fik en fornemmelse." Resultaterne var forbløffende!  Hvad der startede som en musikalsk uenighed er blevet til et sammenhængende, synkroniseret musikalske produktion.  

De delegerede var klar til at starte i deres nationale konference med en følelse af enighed på grund af, hvad de havde opnået sammen!

Find ud af mere om brug afBoom Time som konferencen åbningsbandet, ice breaker eller energaiser til dit næste arrangement. 

Alle casestudier