Trust or Bust

Lufthavn tema virksomhedsspil

1 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence
8 - Ubegrænset

Om

Trust eller Bust er en engagerende aktivitet tema som arealet af en international lufthavn skikke, komplet med toldere, ankommende passagerer og kontrabande poster (dvd'er, penge osv).

Deltagerne bliver guidet gennem en række sjove erfaringsmæssige aktiviteter for at lære om den rolle, ansigtsudtryk, kropssprog, kongruens af tale og øjne vurderer stikord i forhold til at stole på og bedrag.

Disse færdigheder er derefter sat på prøve, da holdene vedtage rollerne af ankommende passagerer eller tolderne til formål at opdage kontrabande poster.

øvelsen er revideret med indholdet oversat til en erhvervsmæssig sammenhæng.

Hvorfor Trust eller Bust?

< p> evnen til at identificere både sandhed og bedrag giver dig mulighed for at bygge bedre forretningsmæssige relationer baseret på tillid til andre. Det hjælper i enhver beslutningsproces, der involverer andre mennesker og fører til en konkurrencedygtig virksomhed fordel.

 

Dette sofistikerede business simulation giver fundamentet for forståelse tillid, grundlæggende for virksomhedernes sociale ansvar.

Opmuntre dine medarbejdere i retning af bedre kommunikation med Tillid eller Bust!

Læringspointer

Giv dit hold de teknikker og færdigheder til at opdage sandheden, etablere rapport og blive mere fleksible kommunikatorer. Ingen kedelige foredrag garanteret! Tillid eller Bust er en hands-on aktivitet i en sjov sammenhæng. Dette unikke program er spækket med læring og giver bedre opbygningen af tillid og mere produktive forretningsforbindelser.

Anmod om et tilbud