Chain Reaction Lifesize

Oprette en række cascading lifesize handlinger

2 - 8 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Team dynamik og human resource management er sat på prøve i planlægningsfasen som design er opdelt i små segmenter, der kræver både menneskelige og fysiske ressourcer, der skal opdeles i mindre arbejdsgrupper. De build og testfaser kræver koordination, ikke kun mellem hold, men mellem forskellige tekniske færdigheder og projektledelse strategier holdene står deres ultimative udfordring - gør hver komponent funktion og hænger det sammen med den næste til at oprette en cascading række årsag og virkning?

Når du er færdig det første hold sætter ud deres Chain Reaction, som igen udløser det næste hold skabelse, og så videre, indtil en kæmpe Chain Reaction er afsluttet rundt i lokalet.

Du kan vælge at tilføje et konkurrenceelement, hvor holdene tildeles point baseret på innovation og funktion resulterer i en vindende hold.

et højdepunkt video af din Chain Reaction kan ses med kolleger, venner og familie som en påmindelse om begivenheden nydelse og samarbejdende selskab succes.

Læringspointer

Chain Reaction er hurtigt ved at blive den ultimative team building begivenhed kræver dygtige projektstyring færdigheder til at designe og bygge en indviklet sekvens af reaktioner. Disse sidste ende føre til en spændende finale, hvor alle kreationer er sat sammen for at opnå en spektakulær fælles mål.

Brug denne udfordrende teambuilding aktivitet til at udvikle fremragende teamwork og projektledelse færdigheder og samtidig stimulere kreativitet og innovation.

Chain Reaction emulerer en virkelige liv projekt som hold er begrænset af begrænset tid og ressourcer. Tegning på deres færdigheder problemløsning, kreativitet og kommunikation teams skal arbejde sammen effektivt i designfasen for at skabe en realistisk rækkevidde. Vil ambition overhale evne?

Elsker denne begivenhed? Begrænset på tid og rum - tjek Chain Reaction - Table Top!

Related Testimonial

Hvad kan jeg sige - dette er virkelig en fantastisk teambuilding aktivitet. Jeg ved, at jeg kan sige for os alle, at det var den bedste teambuilding aktivitet, vi nogensinde har deltaget i. Det, vi har opnået i størrelse og kreativitet, har overskredet vores forventninger.

Standard Chartered Bank

Anmod om et tilbud